StoryEditorOCM
SportSUTRA U JAZINAMA

"Sonik Puntamika" se za ostanak bori s "Boscom": evo kako susret najavljuje Ante Smolić, jedan od dvojice Zadrana među Zagrepčanima

Piše Ivica GJERGJA 
19. svibnja 2022. - 11:24

Sonik Puntamika je na kraju natjecanja u HT Premijer ligi zauzela 11. mjesto i osigurala kvalifikacijski meč u kojemu će za ostanak u ligi odigrati susret s Boscom, koji je bio slabiji u srazu s Dinamom. U Boscu zapaženu ulogu imaju i dva Zadranina, Ante Smolić i Ante Krapić

- Očekuje nas prva kvalifikacijska utakmica za ostanak u HT Premijer ligi s KK Boscom. Oni su po meni izuzetno neugodna momčad. Smatram da su bolje odigrali oba susreta od Dinama, no sami su propustili gotovo dobivene utakmice. Pored mladih imaju i iskustvo igrača kao što su Babić, Katura i Krapić, koji su u karijeri odigrali mnogo velikih utakmica, a neki i euroligaške. Na nama je da od samog početka nametnemo svoj ritam i ostvarimo što bolji rezultat pred uzvratnu utakmicu u Zagrebu. Nedostajat će nam Čutuk zbog problema sa stražnjom ložom, dok se Prskalo vratio u normalni trenažni proces i bit će u timu. Ostaje nam doslovno ginuti za svaku loptu i posjed s obzirom na to da se igraju dvije utakmice na koš razlike, tako da nam je bitan svaki koš. Koristim priliku da pozovem sve navijače da podrže ovu momčad u velikoj borbi u zadnjoj domaćoj utakmici ove sezone, kazao je Roko Jurlina, trener Sonik Puntamike.

- Nakon sraza s Dinamom došli smo k sebi, „resetirali“ se i odradili jedan trening, očekuje nas još jedan, a onda ćemo „ukrstiti koplja“ u mojim Jazinama sa Sonik Puntamikom. Dobro smo izanalizirali sve što se događali u tri utakmice s Dinamom, vjerujem da su greške iza nas i da ćemo u dvoboju u Jazinama ući maksimalno spremni, boriti se, pa tko bude bolji, neka pobijedi, kazao je Ante Smolić, Zadranin u momčadi Bosca.

Susret Sonik Puntamika – Bosco, odigrat će se 20. svibnja 2022. godine - petak u Zadru, u dvorani "Jazine" s početkom u 18 sati.

02. svibanj 2024 09:57