StoryEditorOCM
Sport HT PREMIJER LIGA

Sonik Puntamika u prvom kolu putuje u Osijek gdje će igrati protiv Vrijednosnica

Piše Ivica GJERGJA
17. rujna 2021. - 21:07

Zavjesa je dignuta i za košarkaše Sonik Puntamike koji će u prvom kolu Vrijednosnicama u Osijek. Nakon posloženog rostera kojeg su gradili gotovo cijelo ljeto, odrađenih priprema i novih igrača, te promjene trenera, na klupi je mladi potentni i kvalitetni trener Stipe Kuliš, Sonik Puntamika ulazi u natjecanje.

Sigurno je cilj ostanak u ligi, a kada bi se ponovio uspjeh od prošle godine kada su bili peti, bila bi to „puna šaka brade“. Nova su lica u rosteru „Punte“, pa je tako jedno od najzvučnijih imena reprezentativac Pavle Marčinković, koji ima otvoren ugovor te Petar i Gabrijel Marić, pa Marko Jurič i Marko Prskalo uz domaće igrače činit će respektabilni sastav. Dokle se došlo u pripremama vidjeti će se na prvoj utakmici koja se igra u Osijeku.

- Kako za nas tako i druge sudionike u ligi prvo kolo donosi mnoge nepoznanica. Isto je i za naš prvi susret i našeg protivnika u Osijeku. Mi nismo imali kompletan roster tijekom pripremnog perioda no vjerujem da ćemo taj deficit iskompenzirati odličnim timskim duhom koji vlada unutra ekipe. Igrati ćemo sistem koji smo stvarali na treninzima i pripremi za ovaj sraz, kazao nam je trener Stipe Kuliš.

Susret Vrijednosice Osijek – Sonik Puntamika igra se 18. rujna u 17 sati u Osijeku.

Oni će nositi igru Sonik Puntamike: Marino Šarlija, Pavle Marčinković, Petar Marić, Gabrijel Marić, Israel Kolomoisky, Luka Tomas, Marko Jurič, Marko Prskalo, Filip Jošić, Dino Palčić, Ivan Vučić, Dominik Zelanto, Šime Kresović, Dino Ninčević

Trener: Stipe Kuliš

25. travanj 2024 01:52