StoryEditorOCM
Sport‘SAD JE JOŠ VEĆI‘

Španjolski mediji oduševljeni Modrićevom izjavom: ‘Priznao je grešku i rekao da ne želi milostinju‘

Piše Sport SD
21. veljače 2023. - 15:46

Luka Modrić jučer je bio na konferenciji za medije uoči utakmice Reala protiv Liverpoola u osmini finala Lige prvaka, a ono što je rekao je top tema španjolskih medija i dan poslije.  

Naslov jednog stranog članka glasi: "Zbog ovoga je velikan još veći: Modrić priznao grešku i rekao da ne želi milostinju." 

Reakcije se odnose na Modrićev komentar o slabijoj igri nakon povratka sa Svjetskog prvenstva i tome što Real hrvatskom reprezentativcu još uvijek nije ponudio produljenje ugovora, koji ističe za samo četiri mjeseca.  

"Igram sve bolje nakon Svjetskog prvenstva, koje je ostavilo traga na meni. Pogriješio sam što sam počeo igrati za Real odmah po povratku iz Katara umjesto da sam prošao poseban program i nužni oporavak. Međutim, osjećam se bolje i vraćam se”, rekao je Modrić na konferenciji. 

“Što se tiče produljenja ugovora, to želim zaslužiti, a ne da mi se pokloni jer sam legenda ili Luka Modrić. Nitko mi nikad ništa nije poklonio. Ne želim ostati u Realu zbog svojih zasluga iz prošlosti, nego ako imam kvalitetu potrebnu klubu u budućnosti. Što god bilo, Real je klub mog života i to se ne može promijeniti”, zaključio je hrvatski kapetan. 

28. rujan 2023 03:16