StoryEditorOCM
SportKK ZADAR

Split zaboraviti što prije, u nedjeljnu večer dolazi Furnir, pobjeda se priželjkuje opravdano

Piše D. Žura
29. listopada 2022. - 16:59

Zadranima nije nimalo ugodno sjeo poraz u ogledu sa Splitom, napose, jer su igrali na svojem parketu, pa se u zraku osjećao novi trijumf u AdmiralBET ABA ligi, nad momčadi s Gripa, koja je pak na Višnjik stigla s okusom poraza kojeg su u HT Premijer ligi doživjeli od suparnika kojeg su u subotu na večer racionalnom igrom uspjeli zaustaviti.

Vremena za širu raščlambu kod Zadra nema, to će sigurno odraditi stručni stožer, te odgonetnuti je li samo bolji napadački skok „žutih” i „ ničije lopte” koje su završavale u rukama Splićana. Nedvojbeno, Furnir koji im dolazi u nedjeljnu večer (18 sati), ne bi trebao stvarati osobite probleme, unatoč činjenici što imaju učinak od dvije pobjede i isto toliko poraza, dok je Zadar na omjeru 3:1....

– Poznajem dosta igrača iz te ekipe, a fokus na Furnir moramo prebaciti odmah nakon Splita. Ali mogu reći da ćemo se i za tu utakmicu, kao uostalom za svaku, dobro spremiti i da ćemo ići na pobjedu. Međutim, morat ćemo biti pravi i ne misliti da će biti lako, jer da nam se ne ponovi Škrljevo i da se ne uvučemo u nepotrebnu nervozu – kazao je Marko Ramljak, kapetan Zadra.

Zadarski navijači osim pobjede, očekuju i prigodu da na parketu ugledaju i „ zadarski dicu” i da više odmora dobiju nositelji igre, što nikako ne umanjuje kvalitetu suparnika.

 

04. svibanj 2024 19:20