StoryEditorOCM
Sport‘GLINA OPEN‘

Sportaši iz KBK Polače u iznimno jakoj konkurenciji okitili se odličjima

Piše Branko Božić
17. lipnja 2023. - 15:28

Početkom lipnja u Glini je održano drugo po redu ovogodišnje natjecanje u kickboxingu pod nazivom ‘2 Glina Open‘. Kao i na onom prvom i na ovom drugom pod ‘palicom‘ njihova trenera i stratega Ivice Čirjaka nastupili su natjecatelji KBK Polača iz istoimene Općine s benkovačkog područja.

Gostujući na Banovini mladi sportaši iz KBK Polače u iznimno jakoj konkurenciji i ovog su se puta okitili vrijednim odličjima, dokazavši iznova nepresušni mladenački sportski talent.

Naime, stariji kadeti Ivan Vrkić i Leon Zagorac natjecali su se u disciplini Point fighting, kategoriji - 63 kg i osvojili brončane medalje. Stariji kadet Marko Prtenjača natjecao se u disciplini Point fighting, kategorija - 69 kg i osvojio treće mjesto i također brončanu medalju, dok je stariji kadet Antonijo Eškinja u disciplini Point fighting u kategoriji - 52kg osvojio drugo mjesto i srebrenu medalju. Nakon što su požnjeli vrijedna odličja u Glini, polačkim članovima Kick Boxing kluba i njihovom vodstvu, mještani su na povratku priredili topli doček.

- Budući da je sada pred nama ljetna pauza, uzeti ćemo određeno vrijeme kako bi se svi skupa na najbolji mogući način odmorili, te se ujedno punih baterija pripemili za brojna natjecanja koja nas očekuju tijekom ove jeseni i zime.Sa zadovoljstvom mogu istaknuti činjenicu, da u našem klubu uistinu vlada rad, red i disciplina te dakako veliko zajedništvo.To nam je ujedno vjetar u leđa i garancija kako ćemo i nadalje nastojati nizazi nove slične uspjehe, i to ne samo na naše osobno zadovoljstvo, već i žitelja mjesta i općine Polača u cjelini, govori nam vrijedni i radišni, ne samo trener, već ujedno i pedagog Ivica Čirjak.

27. travanj 2024 17:12