StoryEditorOCM
SportZAŠTO JE „SPLIT” ODNIO BODOVE IZ BIOGRADA?

Stanko Mršić:"Prejeftino smo primili golove"!

Piše Ivica Gjergja
27. listopada 2019. - 10:22
cibalia_split20-311016

Biograđani su jučer na igralištu Kazimira i Silvia mogli vidjeti dva odlična sastava koji izvrsno "guraju" u Trećoj HNL - Jug. Jedan bivši prvoligaš, RNK Split, i konstantni trećeligaš Primorac, odigrali su odličnu utakmicu u Biogradu.

Naravno, zadovoljniji je Split koji je na kraju utakmicu dobio (1:3), odigrao cijelim tijekom susreta odlično, znalo se tko što od njegovih igrača radi u polju i na kraju je došla visoka pobjeda kao kruna te dobre igre. Odlično je to sve u gostujućoj momčadi priredio trener (nekad Primorca) Armando Marenci.

Moramo se osvrnuti i na igru domaćina koji kao da doma igraju u jednom strahu i grču, igrači objektivno ne daju ono što mogu, pa je i u ovom srazu sa Splitom bilo kikseva. Sigurno je da će to trener Stanko Mršić sa svojim stožerom otkloniti i da će momčad brzo vratiti u pobjedničku kolotečinu.

-U mojoj momčadi je bilo previše neraspoloženih igrača za igru, a više od poraza se onda ne može. Odigrali smo tri prethodne utakmice dobro i one su mi "govorile" da bi Split trebao pasti, no to se nije dogodilo. Naša slaba igra i prejeftino primljeni golovi koji su pali iz naših grešaka i izgubili smo susret. Split je dobro posložen, presijecali su nam igru, dolazili u prilike i zasluženo pobijedili. Kada kompariram našu obranu i napad, onda naša obrana nije bila na visini zadaće, a u napadu je bilo malo raspoloženih za igru. Ostaje nam okrenuti se treninzima i otklanjanju nedostataka u igri pred susret s GOŠK-om, rekao je poslije utakmice trener Stanko Mršić.

 

17. travanj 2024 16:10