StoryEditorOCM
SportPROŠLI TESTIRANJE

Stigli rezultati za šest seniora KK Zadra i glasnogovornika kluba: nisu zaraženi!

Piše
22. lipnja 2020. - 23:00
Zvijezde teniskog megaspektakla Adria Tour pokazali su svoje kosarkasko znanje u dvorani Kresimira Cosica. Novak Djokovic, Marin Cilic, Borna Coric, Alexander Zverev i Grigor Dimitrov zaigrali su kosarku, a ugostili su ih kosarkasi KK Zadra  Jure Miskovic/Cropix

Šest seniora KK Zadar koji su prošlog četvrtka odigrali revijalnu utakmicu s teniskim zvijezdama, negativno je na koronavirus, potvrđeno nam je u zadarskom košarkaškom klubu.

Testiranju su se podvrgli igrači Jan Palokaj, Karlo Uljarević, Dominic Gilbert, Jure Planinić, Duje Brala te Filip Vujičić koji nije igrao, ali se rukovao s tenisačima, a negativan je bio i test glasnogovornika kluba Ivana Ištuka koji je tog dana bio sa zadarskim prvotimcima na utakmici.

Svi navedeni igrači i glasnogovornik Ištuk ostat će u samoizolaciji do 2. srpnja.

Podsjetimo, na toj je utakmici uoči početka Adria Toura sudjelovao i bugarski tenisač Grigori Dimitrov koji je dva dana kasnije napustio turnir jer se nije dobro osjećao, da bi u nedjelju saznao kako je zaražen koronavirusom. Osim njega, pozitivni na testu bili su Borna Ćorić i dvojica trenera, te jedan petogodišnji dječak iz Zadra.

23. travanj 2024 15:29