StoryEditorOCM
SportPUNTAMIKA vs. FURNIR

Pomoćni trener Stipe Kuliš: ‘Želimo protivniku nametnuti visok intenzitet igre!‘

Piše Ivica Gjergja
29. prosinca 2020. - 17:33

Nakon gotovo dva tjedna, košarkaši Sonik Puntamike ponovno su u natjecateljskom ritmu. Zaostalo kolo koje je odgođeno radi korona virusa, odigrat će se u srijedu u Jazinama. 

Za vrijeme „apstinencije“ igrači „Punte“ i stručni stožer predvođen trenerom Hrvojem Vlašićem i pomoćnikom Stipom Kulišem, radili su predano i kontinuirano. Nema ozljeđenih osim Filipa Jošića, koji je već duže van igre, roster je „pun“ i pripremni su za sraz sa Furnirom. 

- Očekuje nas momčad čija dubina rostera nije ekvivalent ostvarenom u prvenstvu. Shvaćamo ih vrlo ozbiljno i tako smo pristupili pripremama za utakmicu. Njihov roster je doživio dvije značajne promjene, otišli su im Brzoja i Branković, tako da su nam nepoznanica. Kako će postaviti hijerarhiju u momčadi vidjet ćemo. Bez obzira na sve mi ne mislimo odstupiti od našeg profila igr. Učinit ćemo sve i nametnuti visok intenzitet igre u oba pravca, a nadamo se pobjedi, kazao je Stipe Kuliš, pomoćni trener Sonik Puntamike. 

Susret 15. kola, Sonik Puntamika – Furnir, odigrat će se 30. prosinca 2020. u Zadru, u dvorani Jazine, s početkom u 18 sati.

04. svibanj 2024 20:12