StoryEditorOCM
SportPOVRATAK U NORMALU

STK Donat danas počinje s treninzima. Svi čekaju odluku kada počinju natjecanja...

Piše I.Gjergja
18. svibnja 2020. - 12:09

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je odluku da se od 11. svibnja 2020.godine, stavlja izvan snage zabrana održavanja sportskih treninga, dok se od 13. svibnja 2020. godine dozvoljava rad teretanama, fitness-centrima i sportsko-rekreacijskim centrima, a od 18. svibnja 2020. godine rad bazena. Održavanje treninga te rad svih navedenih djelatnosti mora se održavati sukladno preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Pod tim uvjetima kreću i u Stolno teniskom klubu Donat sa treninzima. STK Donat igra u Prvoj HL Muški zapad, uvjerljivo je prvi sa 28 bodova, odigrao 14 mečeva i svih 14 bio pobjednik. Meč razlika im je 56:4.

Što se tiče pojedinačnog učinka, on je izvanredan, pa je tako Tomislav Zubčić odigrao 16 mečeva i svih 16 pobjedio, Antonio Goja je odigrao 14 od čega 13 pobjeda i jedan poraz. Ivan Zeljko odigrao je 16 mečeva 15 pobjeda i jedan poraz. U parovima su također Zadrani odlični, pa je tako par Tomilsav Zubčić /Ivan Zeljko, odigrao 11 mečeva i u svih 11 mečeva su pobjede.

U STK Donat treninzi počinju danas poslije podne u njihovoj dvorani „Bagat“. Trener Davor Karlović kratko nam je kazao:

-Naši dečki su dosta radili individualno, nastavit ćemo dalje sa našim programom koji je dosta zahtjevan. Vjerujem da će svi igrači dobro podnijeti treninge. Kada će početi natjecanja još se ništa ne zna, no prema spoznajam koje imamo 23. svibnja će se održati sastanak Izvršnog odbora Stolnoteniskog saveza Hrvatske kada će se donijeti odluka o početku natjecanja. Bez obzira kada će početi natjecanja uvjeren sam da čemo biti potpuno spremni. Treba odigrati još četiri kola i uzeti prvom mjesto na kojem smo i sada, kazao nam je trener Karlović.

26. travanj 2024 17:24