StoryEditorOCM
SportU SUBOTU NA STANOVIMA DERBI IZMEĐU ZADRA I ŠIBENIKA

Sunara: “Kroz dobru igru očekujem pobjedu“!

Piše Ivica Gjergja
31. kolovoza 2018. - 16:14
presica.JPG

Nogometna "poslastica", derbi između Zadra i Šibenika, odigrat će se u subotu u 19 sati na nogometnom stadionu Stanovi. Tornado je spreman podržati svoje igrače, a hoće li to učiniti i navijači Šibenika Funcuti, u Zadru za sada nemaju najava. Uoči derbija održana je "presica" na kojoj su bili trener Zadra Krešimir Sunara i veznjak Kristijan Jurić.

- Nakon nesretnog poraza u prvom kolu u Sigetu, iza nas su tri tjedna rada i mogu sa zadovoljstvom reći kako dečki dobro rade i kako smo svakim danom sve bliži mojim idejama. Radi se na jedan način koji nas sve skupa čini zadovoljnima. Što se tiče sraza sa Šibenikom, poslije naše utakmice protiv Hrvatskog dragovoljca bio sam pogledati i njihovu utakmicu i ono što mogu reći je kako Šibenik sigurno ima određene kvalitete za sami vrh Druge lige, ali to ništa ne znači u smislu ove naše sutrašnje utakmice gdje ćemo se i kako mi postaviti dakako sa određenim respektom. Isto tako znajući i našu kvalitetu siguran sam da ćemo sve napraviti da pobijedimo. Ovaj tjedan smo jako dobro odradili sve zacrtano očekujem da kroz dobru igru ostvarimo rezultat koji priželjkujemo - a to je pobjeda.

Pobjedu priželjkuje i Kristijan Jurić.

- U susjedski derbi ulazimo maksimalno "napaljeni". Siguran sam kako smo za njega spremni i kako ćemo ponoviti utakmicu kao i protiv Hrvatskog dragovoljca jer smo nakon te utakmice u Sigetu u razgovoru s trenerom dali naslutiti da možemo dosta. Stoga se nadam da ćemo ponoviti istu takvu igru i doći do pobjede iz razloga što igramo s našim, hajmo reći, najvećim rivalom. Želimo pobjedu u prvoj domaćoj utakmici ove sezone, atmosfera je jako pozitivna i svi jedva čekamo da utakmica počne. Motivirani smo jer znamo što nam eventualna pobjeda protiv Šibenika donosi, a to je mirniji radu u tjednu pred gostovanje u Sesvetama. Pobjeda bi nam isprala gorak okus poraza od Hrvatskog dragovoljca tako da jedva čekamo sutrašnju utakmicu u kojoj se nadamo uzeti sva tri boda. Očekujem veliku posjetu i da sa našim navijačima podijelimo pobjedu, radujemo se bodovima, kazao je.

Blagajna se otvara u 18:15, a cijena ulaznice iznosi 25 kuna, također mogu se kupiti i godišnje ulaznice.

Očekujući sastav: Bender - Pranjić, Jerbić, Smokrović, Lepinjica - Begić, Župan, Jurić, Majić - Jurjević, Petković.

26. lipanj 2024 12:29