StoryEditorOCM
SportSVE U ZNAKU BILIH

Super Sport kup Primorac - Hajduk: „U Biograd dolazi najdraži gost, ništa mu neće faliti“, a karata nema - još od petka"!

Piše Ivica GJERGJA
20. rujna 2021. - 13:43

- Lijepo je vidjeti Hajduk u svom domu, hvala žrijebu što nas je namjerio na našeg najdražeg gosta – ne nije on gost on je domaćin, ovo je njegov kraj za njega se daje sve pa i srce, a duša za Primorac, kazao nam je vremešni navijač oba ova kluba u Biogradu po imenu Šime.

image
Primorac - Hajduk
I.g.

U pravu je Šime, na svakom koraku vidljiv je već sada okićen stadion Kazimir i Silvio, na svakom kutu Biograda je navijački karusel, diše se praznički, sve je zaboravljeno osim Hajduka i Torcide. Prava je „fešta od baluna“, a danas je najfešta. Sa svih strana najavljen je dolazak navijača Torcide iz okolice Biograda, karusel navijački iz Pakoštana, Vrane, Tinja, Polače, Benkovca, Galovca, Zemunika, Zadra,  dakako i iz Splita i drugih mjesta iz Dalmacije. Da je, kažu nam, u opticaju 20.000 karata, bile bi već prodane. Usporedo s onim operativnim dijelom idu i nogometne pripreme. Igrači Primorca su u svojevrsnoj izolaciji, a sve kako bi za susret bili potpuno spremni. Treba se suprotstaviti „hajducima“ na najbolji mogući način. Evo što nam je kazao kapetan Primorca, Stefan Lazarevski:

- Mi smo kao igrači počašćeni, imamo svojevrsnu privilegiju da se suprostavimo u zvaničnom nastupu Hajduku. Svi smo njegovi on je naš, na terenu ćemo biti vjerujem dobri i pružit maksimum svojih mogućnosti kako bi zadovoljili i sve navijače.

Čovjek koji ne može dignuti glavu od posla oko organizacije, posebno javljanja na telefon jer zovu znani i neznani "ostavi kartu"..., sportski direktor Primorca Leo Šarić, kazao nam je:

- Hajduka vidjeti u svom domu je fešta, no još veća protiv njega igrati. Vjerujte presretan sam, kod nas će se Hajduk osjećati kao da je na Poljudu, ma i bolje, sve činimo kako bi tako bilo. U onom nogometnom dijelu, znamo što oni znače, mogu i znaju. Vidjeti igrače Hajduka uživo u Biogradu je više od zadovoljstva. Mi ćemo odigrati najbolje što možemo. Da ne zaboravim, karata nema već od petka. Svi koji dođu u Biograd na utakmicu osigurat ćemo im da mogu normalno gledati, dakako uz karte, kazao je Leo.

image
Primorac - Hajduk
I.g.

Na utakmici će se od aktivnog igranja oprostiti dugogodišnji kapetan Primorca Vedran Ješe. Utakmica je na rasporedu u 17 sati uz prijenos uživo na HNTV-u -(Hrvatskoj nogometnoj televiziji).

Sastav Primorca: 4-2-3-1.

Stojanov - Nakić, Birkić, Btunjac, Vodopija - Klopp, Lazeravski – Marić, Musa, Bajić - Jurišić. Trener: Krešimir Sunara.

Klupa: Viduka, Ninčević, Colić, Lokin, Šindija, Kuma, Ješe, Banić.

Susret Primorac – Hajduk igra se (utorak) u 17 sati na igralištu Kazimir i Silvio i Biogradu.

Slike četiri

19. travanj 2024 17:58