StoryEditor
SportKOŠARKA

Susret u Vukovaru: "Furnir" bolji od „Punte“, prije susreta predstavnici klubova položili su vijence i cvijeće na Memorijalnom groblju

Piše Ivica GJERGJA
15. studenog 2021. - 14:12

Nakon što su u 10. kolu HT Premijer lige Furnir i Sonik Puntamika u Vukovaru u znak sjećanja na žrtve Domovinskog rata Vukovara i Škabrnje odigrali susret, dojmovi su svježi, a pobijedio je Furnir 69:65 gosta iz Zadra.

Prije susreta igrači, stručni stožer i predstavnici klubova položili su vijence i cvijeće na Memorijalnom groblju u Vukovaru.

O utakmici se sve zna, ovaj put je Furnir bio bolji, „Punti“ ostaje da svoje „rane“ od covida izliječi i krene u nove pobjede. Evo kako su susret vidjeli šefovi stručnih stožera oba tima.

Trener Furnira, Jeronimo Šarin:

- Vrlo teška utakmica za igrati, a možda čak i ružna iz koje smo izvukli maksimum u ovom trenutku kada imamo problema s bolestima i ozljedama. Najvažnije da smo pobijedili i velike čestitke mojim igračima s kojima ovu pobjedu poklanjamo gradu Vukovaru gdje smo ova dva dana proveli i prisjetili se najtežih trenutaka od prije tri desetljeća. Nemamo puno vremena za odmor jer nas već u srijedu očekuje gostovanje u Zaboku, kazao Šarin.

Na drugoj strani trener Sonik Puntamike, Stipe Kuliš, rekao je:

- Nismo bili na našem standardnom energetskom nivou. Zbog problema s Covidom preskočili smo prošlu utakmicu i tu možemo tražiti razloge. Loše smo otvorili utakmicu i nakon te prve četvrtine smo se trideset minuta pokušali vraćati i nikako nas šut nije išao. Svaki puta kada bi se vratili oni bi pogodili šut i otišli na šest, sedam razlike koji su za nas očito bili nedostižni. Čestitam Furniru na pobjedi, kazao Kuliš.

20. siječanj 2022 15:56