StoryEditorOCM
Sport11. KOLO

Susrete otvaraju Dragovoljac i Velebit, a u Pridrazi se sprema derbi!

Piše Ivica GJERGJA
13. studenog 2020. - 08:59

U Poličniku će 11. kolo otvoriti igrači Dragovoljca i Velebita, a domaćini se nadaju pobjedi. No, dobar je i Velebit te je za očekivati dobru igru oba sastava, a pobjednika će odlučiti nijanse.

U nedjelju će se odigrati ostalih šest susreta , a najzanimljiviji je onaj u Pridrazi gdje će Hajduk ugostiti prvaka Zadar. Sraz je to prvog i drugog na ljestvici, a oba sastava su spremna za susret. Hajduk je ostvario sedam pobjeda, dok je Zadar malo „štekao“ na posljednje dvije utakmice.

-Cijenimo našeg gosta Zadar, želimo mu da se što prije vrati u Prvu HNL, no danas bodovi ostaju u Pridrazi. Igramo dobro sve je na našoj strani. Nećemo im dati ni mrvice, kazao je Goran Dačo Burčul, povratnik u Hajduk nakon 15-todnevnog odsustva radi ozljede.

- Pustite Daću on više „pali“ vatru, idemo kao i u svaku utakmicu igrati nadigravati se i dakako osvojiti bodove, kazao je kratko trener Zadra, Jole Butić.

I ostali susreti bit će zanimljivi.

Subota, 14. studenog u 14,30 sati igraju:

Dragovoljac – Velebit,

Nedjelja 15. studenog u 14. 30 sati igraju:

Sabunjar - Nova zora

Pakoštane – Škabnja '91,

Hajduk – Zadar,

Arbansi – Zlatna luka,

Polač – Dalmatinac,

Bibinje – Zemunik.

Redoslijed na ljestvici: Zadar 28, Hajduk 24, Pakoštane 19, Dragovoljac 19, Sabunjar 17, Dalmatinac 15, Bibinje 13, Zemunik 12, Zlatna luka i Arbanasi 11, Nova zora i Velebit 10, Polača 7, Škabrnja 3 boda.

Na listi strijelaca vode Luka Begonja (Zadar) sa 17, a slijedi ga Martin Bačkov (Pakoštane) s 16 postignutih zgoditaka.

26. svibanj 2024 02:40