StoryEditorOCM
SportČESTITKE SVIMA

Taekwondo klub Donat osvojio osam medalja u sportskoj dvorani Gripe, na 11. su mjestu najuspješnijih klubova u Hrvatskoj

Piše Dana Bajlo
4. ožujka 2024. - 14:18

Taekwondo klub Donat s 9 natjecatelja osvojio je 8 medalja i u ukupnom poretku klubova u Hrvatskoj smjestio se na visoko 11 mjesto!

U Splitu u sportskoj dvorani Gripe u organizaciji Taekwondo kluba Marjan održao se kriterijski kadetski turnir za osiguranje mjesta u Hrvatskoj reprezentaciji. Sudjelovalo je preko 500 natjecatelja.

image

Taekwondo klub Donat

Taekwondo Klub Donat/Slobodna Dalmacija

- Naši članovi osvojili su 2 zlatne, 2 srebrne i 4 brončane medalja. Zlatnu medalju osvojili su: Laura Fain i Franko Benić, srebrnu medalju osvojio je David Furdi i Leonardo Đurdević, brončanu medalju osvojio je Teo Grgić, Mare Blaslov, Luis Čakarun, Mihael Vučičić. U sportskoj borbi kadeta -57 Luis Čakarun se borio u najjačoj A konkurenciji i osvojio brončanu medalju, Mihael Vučić mladi kadet s jednom pobjedom i jednim porazom osvojio je brončanu medalju. Mare Blaslov debitirala je u tehničkoj disciplini i osvojila izvrsno treće mjesto u velikoj konkurenciji. Nika Cetinić osvojila je četvrto mjesto.

Najmlađi su bili izvrsni kao uvijek, Laura Fain je imala najveću konkurenciju i osvojila je prvo mjesto. Zbog bolesti nisu nastupile Katarina i Lorena, ali već na sljedećem natjecanju im se veselimo.Čestitke svim našim sportašima na hrabrosti i sudjelovanju - poručuju iz taekwondo kluba Donat.

19. rujan 2024 03:50