StoryEditorOCM
SportKARLOVAC OPEN

Taekwondo klubu s Plovanije čak šest odličja: natjecali su se u kategorijama mlađih kadeta, kadeta i juniora

Piše I.Gjergja
23. svibnja 2022. - 19:02

Članovi TKD Plovanije nastupili su na međunarodnom turniru u Karlovac Open 2022., sa šest natjecatelja i ostvarili dobar uspjeh.

Natjecali su se u kategorijama mlađih kadeta, kadeta i juniora. 

Mlađe kadetkinje koje su predstavljale naš klub: Leona Lleshi koja je sa vrhunskom borbom i sitnom bodovnom razlikom nažalost ostala bez medalje. Cvita Ražnjević u klasi B mlađih kadeta +51 osvojila je srebro odličje. Imala je Cvita dvije pobjede no u finalu ju je dočekala starija protivnica i izgubila je.

Kadeti: Ivan Marojević u klasi B kadeta -37 kg osvojio je broncu, dok je  Jure Kujundžić u klasi B kadeta -61 kg osvojio je zlato odličje, a Šime Buovac u klasi A kadeta osvojio je srebro. Ivan Marojević je nastupio sa svojih 33 kg u kategoriji većoj za 4 kg te je izdominirao sve do polufinala gdje je izgubio tijesnim rezultatom 15/11. Jure Kujundžić obećava i svojim radom brzo napreduje te je u finalu pobijedio predstavnika Crne Gore i osvojio zlato.

Juniorka: Lucija Ražnjević u A klasi juniorki osvojila je broncu. 

- Što mi ostaje nego još jednom čestitati svim našim natjecateljima na turniru u Karlovcu. Već sada kreću završne pripreme za nadolazeći turnir u TK Plovanije 5. Zadar Open 2022, na kojem očekujemo veliki odaziv te se nadamo da će se naši natjecatelji i na domaćem terenu pred svojom publikom okititi se mnogim odličjima i pokazati da su kvalitetni takmaci. Vidimo se na Zadar O!penu - kazao je trener TKD Plovanije Antonio Čačić.

23. travanj 2024 20:03