StoryEditorOCM
SportTRI BORCA

Taekwondo turnir Gacka Open 2022-Otočac: Plovaniji zlato i bronca!

Piše Ivica GJERGJA
9. svibnja 2022. - 14:00

Članovi TKD Plovanije nemaju ni trenutka slobodno, pored napornih treninga odlaze na turnire pa su tako ovaj vikend bili na turniru „GACKA OPEN 2022“ u Otočcu.

Na natjecanju su nastupili sa tri borca Jure Kujundžić u konkurenciji kadeta do 61 kg A klasa i osvojeno treće mjesto (bronca), Ivan Marojević u konkurenciji kadeta do 33 kg A klasa i osvojeno prvo mjesto (zlato) i Leona Lleshi u kategoriji mlađe kadetkinje do 33 kg A klasa i bio je bez osvojenog odličja, ali se dobro držao u borbama, imat će iskustvo više za sljedeće nastupe.

Iduće natjecanje je za dva tjedna i održat će se u Karlovcu na kojem će, kako kažu iz kluba, nastupiti u dosta većem broju.

Podsjetimo da će se nakon Karlovca 4.lipnja održati u organizaciji TKD Plovanije peti po redu ZADAR OPEN 2022. godine i moći će članove domaćina i gostiju vidjeti domaća publika, a što će svima biti dodatan vjetar u leđa.

- Što vam reći nego da nakon napornog rada i treninga ostvarujemo odlične rezultate. Sve je ovo, pa i ovaj nastup u Otočcu uvertira na neki način za naš turnir koji će se održati u Zadru 4. lipnja. Očekujem da još mojih „učenika“ dođe do odličja na tom našem turniru, inače sa svim urađenim u Otočcu sam zadovoljan - kazao nam je trener Plovanije, Antonio Čačić.

06. svibanj 2024 18:59