StoryEditorOCM
SportPOBIJEDI I ČEKAJ

Teška situacija za "Sonik Puntamiku": svoju sudbinu više ne kroje sami

Piše I.G.
4. svibnja 2022. - 10:03

Nakon sraza koji je „parao gaće“ tko će od dva suparnika biti bolji, Vrijednosnice Osijek ili Sonik Puntamika u Osijeku, domaćini su na kraju slavili 73:67 i tako ostavili tračak nade za ostanak u ligi, odnosno igranje kvalifikacija ako u posljednjem kolu pobijede Škrljevo. „Punta“ bi trebala pobijediti Alkara, a da Vrijednosnice Osijek izgube, pa bi u tom raspletu „Punta“ išla u kvalifikacije. Zadnje će kolo biti jako zanimljivo. O susretu ova dva suparnika dosta je rečeno u izvješću, a evo što su akteri kazali u izjavama.

-Čestitam dečkima na pobjedi, borili smo se i zasluženo pobijedili. Ova pobjeda će imati važnost jedino ako uspijemo pobijediti Škrljevo sljedeći vikend u gostima, kazao je trener Vrijednosnica, Marko Mandić.

-Čestitke Osijeku na zasluženoj pobjedi. Nažalost, ozljedom Banića ostali smo još uskraćeniji u rotaciji i ozljedom Lončara na utakmici do kraja smo igrali s pet igrača, tu smo izgubili svježinu. Nisu na kraju ušli neki šutevi, a suparniku jesu. Nije ništa gotovo, moramo pobijediti doma Alkar i nadat se da će Škrljevo odradit posao protiv VROS-a te da će nam to donijeti dodatne kvalifikacije, kazao je trener Sonik Puntamike Roko Jurlina.

-Važna pobjeda za nas, ostalo je još zadnje kolo koje će odlučivati o 11. mjestu. Dali smo sve od sebe, igrali maksimalno obranu, napad onako kako smo se dogovorili. Čestitam svojim suigračima na pobjedi, ostaje nam da se pripremimo za zadnju utakmicu i da dođemo do pobjede, kazao je igrač Vrijednosnica, Vito Porobić.

-Čestitam Osijeku na pobjedi, krenuli su puno agresivnije u utakmicu i na kraju im se to isplatilo. Mi smo se pokušavali vraćati, vratili smo se do kraja prvog poluvremena, preokrenuli smo rezultat, međutim na kraju je falilo snage te je Osijek zasluženo pobijedio, kazao je igrač Sonik Puntamike, Petar Marić.

02. svibanj 2024 10:11