StoryEditorOCM
SportNOGOMET

Tići NK Zadarnova imali su dragog nogometnog gosta - iznenađenja. Posjetio ih je Stipe Perica, zadarski nogometni internacionalac

Piše Ivica Gjergja
19. lipnja 2022. - 18:21

Na treningu na SC Višnjiku, Tići NK Zadarnova imali su dragog nogometnog gosta - iznenađenja. Posjetio ih je Stipe Perica, zadarski nogometni internacionalac, koji je trenutno član Maccabia iz Tel Aviva i iza kojeg je uspješna sezona. Naime, Stipe je drugi strijelac prvenstva Izraela s 15 postignutih zgoditaka.

Stipe je, baš kao i njihov trener Roberto Viduka, ponikao u Nogometnom klubu Zadar te ih od malih nogu veže prijateljstvo, koje je i preraslo i nogometne terene. Stipe se i ovaj put rado odazvao pozivu i druženju s mladim nogometašima. Pored toga što odgovarao na brojna pitanja iz svoje nogometne karijere, sjetio se i toga kako je to biti članom Chelsea, kako je zabiti za pobjedu protiv Milana na San Siru ili postići prvi gol u povijesti Europske konferencijske lige. Kakav je osjećaj kada ti cijeli stadion u Nizozemskoj, Italiji ili Izraelu skandira njegovo ime. Stipe je dao i niz autograma te podijelio djeci mnogo vrijednih savjeta i iz svog nogometnog puta.

Iz kluba su se Stipi zahvalili na posjeti, savjetima i njemu zaželjeli dugu i uspješnu nogometnu karijeru.

03. svibanj 2024 23:02