StoryEditorOCM
SportTURNIR U PAKOŠTANIMA

Osamnaest večeri dobre atmosfere, a glavom je platilo i 300 kilograma dagnji!

Piše Ivica Gjergja
5. srpnja 2020. - 19:14

Osim što su domaći igrači seniora, ali i navijači, malo deprimirani jer nisu uspjeli dohvatiti niti jedan pokal, sve drugo je bilo „za pet“. Njihov najbolji igrač Martin Bačkov je van stroja radi ozljede zbog čega je umanjena njihova efikasnost, no sigurno je da će sve analizirati i uvidjeti gdje se zakazalo u igri i rezultatu. Opravdali su ih veterani koji su „uzeli“ treće mjesto, te je za očekivati da će drugi put biti bolje.

Tijekom osamnaest večeri turnir je pratila dobra atmosfera. Ambijent kakav se može napraviti samo u Pakoštanima, a time i fantastičan ugođaj za svakog tko je došao. Dečki iz MNK Pakoštana dobro su se potrudili kako bi sve funkcioniralo u najboljem redu. Bila je to doslovno sportsko – zabavna manifestacija, a u završnici i kulinarska.

Glavom je platilo 300 kg dagnji, a bilo je tu i ostalih delicija. Stoga treba čestitati Luki, Martinu, Juri, Mati, Riku, Jeri, Ivi, Frani i drugima iz organizacijskog odbora.

- Bilo je divno, ponovilo se! Dečkima iz organizacijskog odbora sve pohvale, uživao sam svaku večer. Nisu žalili truda dečki na terenu Krča, ne znam gdje ću navečer sad kad je završen turnir – kazao je barba Šime, jedan od stalnih posjetitelja.

Pored mnogih priznanja i zahvale za organizaciju turnira u Pakoštanima, stigla je i pohvala iz Splita gdje su MNK Skalice 2017 osvojile turnir. Njihov kapetan Jerko Marinić – Kragić poslao je SMS poruku u kojoj je poručio kako će ubuduće odmah poletjeti na turnir u Pakoštanima..

- Što smo kod vas doživjeli ovih dana sudjelujući na turniru kao ljudi i malonogometaši nismo nigdje. Ti ne govorim samo tako. O vama i turniru pričati ćemo svima gdje budemo nastupali, kamo sreće da je ovakvih turnira što više, kazao je Marinić – Kragić.

23. travanj 2024 12:33