StoryEditorOCM
SportMALONOGOMETNI CENTAR

Tin je na kraju bio spretniji, uspješniji i zasluženo je osvojio malonogometni turnir „Kup Vukšić 2022.„

Piše Marko Ledenko - Mane
18. srpnja 2022. - 18:21

Na veličanstven načinu subotu je završen malonogometni nogometni turnir "Vukšić kup 2022." na kojem je sudjelovalo 40 ekipa iz Zadarske, Šibensko-kninske i Splitsko-Dalmatinske županije.

Vukšićka malonogometna Arena je po ocjeni svih ljudi koji su bili nazočni na finalu, sada najljepše malonogometno igralište u Dalmaciji. U petnaest dana trajanja turnira svi putevi vodili su u Vukšić, koji je bio malonogometni centar Dalmacije.

Finalna utakmica i utakmica za treće mjesto završile su tek nakon izvođenja šesteraca, što govori koliko su u prepunoj malonogometnoj Vukšićkoj Areni gledatelji uživali u vrhunskim malonogometnim predstavama.

Finalna završna večer počela je utakmicom za treće mjesto, između prošlogodišnjih finalista Zloselo Gradnja Pirovac i Bile Vlake. Zloselo Gradnja Pirovac West Ham brzo je poveo veću drugoj minuti 1:0, ali Bila Vlaka u idućih pet minuta nastavka utakmice preokreće rezultat na 2:1. U drugom poluvremenu Bila Vlaka ima rezultat pred kraj utakmice 3:2 . U jednom brzom napadu Zloselo Gradnja Pirovac West Ham poravnava rezultat na 3:3. Prisupilo se izvođenju šesteraca i Zloselo Gradnja Pirovac bila je spretnija, sretnija i zasluženo su osvojili treće mjesto.

U revijalnoj utakmici djece 2009. godište Croatia Stankovci je visokim rezultatom 5 : 0 pobijedila simpatičnu ekipu Hrvatskog Dragovoljca iz Zagreba.

U velikom finalu sastale su se ekipe Bulić i Tin. Bulić je bio pravo otkriće i iznenađenje turnira, jer su u polufinalu pobjedili najvećeg favorita turnira - Bilu Vlaku. U početku utakmice obje ekipe su igrale oprezno i ispipavale „malonogometni puls„ svog protivnika. Bulić je krenuo u jedan žestoki napad, kojeg su iskusni igrači Tin-a mudro presjekli i iz brzog kontranapada u osmoj minuti Hrvoje Jovančević dovodi Tin u vodstvo 1:0. Kratko je trajalo vodstvo i slavlje ekipe Tin. Bulić je krenuo odmah žestoko i maestralni Šime Colić-Škuca topovskim udarcem u devetoj minuti pogađa same rašlje nemoćnog vratara Žure i poravnava rezultat na 1:1. Do zadnje minute utakmice gledatelji su uživali u velikoj utakmici s mnogo izrazitih prilika s obje strane. Obje ekipe su pogodile bezbroj prečki i stativa, ali lopta nije htjela u gol. Pristupilo se izvođenju šesteraca s mnogo uzbuđenja i promašaja. Tin je na kraju bio spretniji, uspješniji i zasluženo osvojio malonogometni turnir „ Kup Vukšić 2022 „.

Prije proglašenja pobjednika i uručenja nagrada , predsjednik Športskog društva Vukšić Zoran Ledenko uručio je suprugi pok. Marija Budimira , Ivani sliku i dres Športsko društva Vukšić. Pok. Marijo Budimir bio je predstavnik Rost sporta , dugogodišnjeg generalnog sponzora turnira u Vukšiću. Nakon proglašenja najboljih pojedinaca i ekipa, organizator Športsko društvo Vukšić priredio je veličanstven vatromet. Do ranih jutarnjih sati glazbeni trio iz Splita, svojom svirkom zabavljali su mnogobrojnu nazočnu mladost iz Vukšića i cijelog benkovačkog kraja.

Igralište pod Gradinom

Gledatelja 1000

Suci: Niko Radnić-Drlja i Jure Cigić (Šibenik)

Utakmica za 3.mjesto

ZLOSELO GRADNJA PIROVAC WEST HAM - BILA VLAKA 6:5 ( 3:3)

ZLOSELO GRADNJA PIROVAC WEST HAM - Mutić, Mišković, Palavra, Žumberac, Dodik, Vukičević, Čačić, Franjkić, Perić,

Žilić, Škugor 1, Celić 2 

Voditelj ekipe: Ivan Crljen

BILA VLAKA – Perica, Mandurić, Bradarić 2, Tokić 1, Zečić, Buljević, Bradarić, Roguljić, Jurić, Vujnović, Grubišić, Dragošević, Marčić.

Voditelj ekipe: Frane Pleić

Revijalna utakmica djece 2009 . godište

CROATIA STANKOVCI- HRVATSKI DRAGOVOLJAC ZAGREB 5:0

CROATIA STANKOVCI- I.Vunić, I.Radulović 2, L.Miletić, D.Radulović 1, Mamić 2, Bubica, Biluš, Perica, Klarić, K.Vunić, I.Miletić, Kartelo

Voditelj ekipe: Grgo Pelaić

HRVATSKI DRAGOVOLJAC ZAGREB - M.Budimir, Tuškanac, Rendulić, Abramović, Kramarić, S.Budimir

Voditelj ekipe: Domagoj Abramović

Finale

TIN-BULIĆ 3:2 (1:1)

TIN - Bašić , Žura, M.Baždarić, Remšak, Sušić, Nakić, Jovančević 1, Baždarić, Dundović, Katalinić, Fantov, Bugarija, Nimčević

Voditelj ekipe: Tiho Knežević

BULIĆ - B.Nakić, Kardum, Bačić, Bašić-Ćipin, Čirjak, I. Nakić-Ićun, Čačić, Maričić, Rubelj, Škugor, Colić-Škuca 1, Šamija

Voditelj ekipe: Krešo Nakić

1.mjesto : Tin - 16 000 kuna + pehar + medalje

2.mjesto : Bulić - 8 000 kuna + pehar + medalje

3.mjesto : Zloselo Gradnja Pirovac West Ham - 4000 kuna + pehar + medalje

4.mjesto : Bila Vlaka - 2 000 kuna + pehar

Fair play ekipa : Rupe - pehar

Najbolji pojedinci

Najbolji igrač turnira: Josip Bašić - Tin

Najbolji strijelac s 7 postignutih golova: Kristian Šarić - Cb Firma Vrana

Najbolji vratar turnira: Josip Kardum - Bulić

 

06. svibanj 2024 04:46