StoryEditorOCM
SportTAEKWONDO TURNIR „SPLIT OPEN 2018“

TK Plovaniji četiri odličja!

Piše Ivica Gjergja
2. listopada 2018. - 19:15
tekwondo

Sudjelujući na taekwondo tuniru u Splitu članovi TK Plovanije su osvojili četiri odličja i tako još jednom dokazali da se u klubu radi stručno i predano. 

Antonio Čikes u mlađim kategorijama do 33 kg osvojio je prvo mjesto, Klara Vukić uzela je drugo mjesto u kadetskoj konkurenciji, dok je Ana Pristovnik bila treća u također u kadetima do 47 kg. I na kraju je Mateo Škara u juniorskoj konkurenciji (63 kg) bio treći.

- Zadovoljan sam ostvarenim rezultatima naših natjecatelja koji su se svojski potrudili u borbama i u njima prezentirali sve ono što su naučili na treninzima i pripremama. Mladi Antonio je uzeo zlatno odličje, a ove borbe i iskustvo koje je stekao su mu na neki način poticaj i putokaz kako dalje, kazao nam je trener TK Plovanija Antonio Čačić.

Nakon turnira u Splitu u TK Plovaniji slijede desetotodnevne pripreme u Zagrebu nakon kojih će ponovo na natjecanje u Omiš.

Iz TK Plovanije pozivaju nove članove da se uključe i nastave sa treninzima koji se održavaju u dvoranama OŠ Zadarski otoci, Kruno Krstić i Bartol Kašić.

07. svibanj 2024 11:37