StoryEditorOCM
SportSJAJAN REZULTAT

Točno pola godine od osvajanja seniorskog zlata u kategoriji mješovitih parova, Chiara Jerolimov ponovno je stala na pobjedničko postolje

Piše Zadarski.hr
25. siječnja 2024. - 09:32

Točno pola godine od osvajanja seniorskog zlata u kategoriji mješovitih parova, 17-godišnja Chiara Jerolimov (TK Zadar 08) ponovno je stala na pobjedničko postolje nakon finalnog meča u ženskim parovima, pišu Naši školji

Na HEP dvoranskom prvenstvu Hrvatske za seniorke, koje se u organizaciji Hrvatskog teniskog saveza i TK Franjo Punčec od 20. siječnja održava u Čakovcu, Chiara Jerolimov i Ria Derniković Novaković (HTK Zagreb) pobijedile su u paru Leticiju Tarocco (TK Libertas) i Niki Tomeljak (TK Top Spin) rezultatom 6-3, 6-4.

U kratkom telefonskom razgovoru, Chiara je otkrila da je uskoro očekuje državno prvenstvo 18-ITF, a upravo osvojena titula korak je naprijed u karijeri, nagrada za dobar rad i poticaj za ostvarivanje dobrih rezultata.

Zahvalila je svom novom treneru Luki Ninčeviću i roditeljima jer, kako je naglasila, “bez njih i svih ljudi koji me podržavaju, ovo ne bi bilo moguće”.

Čestitamo, Chiara!

05. svibanj 2024 05:45