StoryEditorOCM
SportHT PREMIJER LIGA

Tomislav Cvitković ubacio 25 koševa, ali nije mogao sam: Sonik Puntamika pala u trećoj četvrtini

Piše Ivica Gjergja
10. siječnja 2021. - 19:15

SONIK PUNTAMIKA – ZABOK 64:75 (22:15, 13:19, 14:19, 15:22)

ZADAR – Dvorana Jazine. Bez gledatelja. Suci: Josip Jurčević, Franko Gracin, Mateo Pavičić.

SONIK PUNTAMIKA: Runjić 9, Cvitković 25, Vručinić 7, Zovko 7, Petani, Vladović 7, Palčić 2, Rašić 5, Zelanto , Keserović, Manojlović, Gospić 2 .

ZABOK: G. Marić 7, Tomas 13, Črnjević 23, P. Marić 14, Maričević 6, Martinko, Anzulović 6, Jambrović 6, Antonić , Elčić.

Drugi uzastopni poraz pretrpjeli su igrači Sonik Puntamike u svojim Jazinama, ovog puta od Zaboka, a prošlom kolu od Splita. Ovaj poraz više boli, no Zaboku sve čestitke na pobjedi.

Odradili su završnicu susreta izvrsno, Anzulović, Ćrnjević, Jambrović i P. Marić, jednostavno nisu domaćim igračima dozvolili da išta što su pokušali naprave kako bi okrenuli rezultat, poglavito pred kraj.

Trudili su se domaćini no puno su lopti izgubili, nisu bili efikasni i pad je krenuo sa završetkom treće četvrtine, da bi pobjedu gosti potvrdili tri minuta prije kraja. U domaćem sastavu nije bilo igrača koji bi povezao redove.

I u najavi utakmice trener domaćih Vlašić je bio oprezan kazavši da moraju zaustaviti njihovu tranziciju i da trebaju biti sto posto u susretu, a što njegovi igrači ovaj put nisu bili. Na kraju susreta Zabočani su poletjeli jedan drugom u zagrljaj slaveći pobjedu. Kod „Punte„ najbolji igrač bio je Tomislav Cvitković sa 25 postignutih koševa no nije mogao sam, a kod Zaboka Antonio Ćrnjević je bio najefikasniji s 23 poena.

24. travanj 2024 10:01