StoryEditorOCM
SportNOGOMET

Treća HNL-Jug 18. kolo: Vitezovi u derbiju dočekuju Primorac!

Piše Ivica GJERGJA
8. ožujka 2022. - 12:24

Ono najbolje što trenutno imamo od nogometa u Zadarskoj županiji dogodit će se u svojevrsnom susretu trećeligaškom derbiju, koji će se odigrati danas (srijeda) u Posedarju u kojem se sastaju domaća momčad HV Posedarje (trenutno druga) i Primorac iz Biograda (na trećem mjestu na ljestvici). Naime, ovo je odgođeni susret prvog kola (proljetnjeg dijela polusezone) Treće HNL-Jug. Vitezovima je ovo drugi derbi, u subotu su igrali s liderom Jadranom LP. U susret ulaze s novim trenerom, a onaj koji će od napada Primorca braniti svoju mrežu, vratar Marko Ivančić, kratko je kazao:

- Želimo pobjedu! Biograđani su konačno došli do pozicije na tablici koja odražava njihovu stvarnu kvalitetu, smatram da će biti jako dobra utakmica dviju momčadi iz vrha ljestvice. Ne želim pobjeći od toga da Vitez svaku utakmicu pred svojom publikom treba ići na pobjedu, da za nas mora postojati u Posedarju samo pobjeda uz maksimalni respekt bilo kojem protivniku, pa tako i Primorcu. Nadam se da ćemo s novim trenerom nastaviti tamo gdje smo stali, a to je ostati u vrhu i za prvo mjesto, reče Ivančić.

Na drugoj strani nakon vezane dvije pobjede koje su Primorci učinili u prvenstvu, sigurno da će ući u susret puni samopouzdanja, igrati neopterećeno i tražiti svoj šanse za osvajanje bod(ova). Koliko će uspjeti i koliko će im Vitezovi dozvoliti ostaje da se vidi na igralištu „Gordan Demo“ u Posedarju.

- Sigurno da idemo puni optimizma u Posedraje odigrati susret sa našim prijateljima, dati ono što najbolje znamo i možemo. Bit će to istinski derbi koji nikog ne ostavlja ravnodušnim. Mi smo u formi, imamo dvije pobjede, a zašto ne i treću? Uvjeren sam da će svi moji suigrači koji budu u prvih 11 kao i oni u pričuvi dati sve od sebe kako bi bili na kraju zadovoljni, kratko nam je kazao prvi strijelac Primorca, Luka Vodopija.

Susret HV Posedarje – Primorac igra se u srijedu u 15 sati na igralištu Gordan demo u Posedarju.

08. rujan 2024 03:23