StoryEditorOCM
SportNAJAVA

Treća HNL Jug: u subotu igraju Zadar i HV Posedarje, evo kako dočekuju protivnike

Piše I.Gjergja
12. studenog 2021. - 12:46

Iza Zadra su četiri utakmice od kojih su dvije pobjede i dva neodlučena ishoda, što govori da se momčad trenera Želimira Terkeša diže u igri i rezultatu.

Podsjetimo da su kod Uskoka u Klisu „uskočili“ zabivši im dva zgoditka za pobjedu i u pozitivi dočekuju sraz sa Neretvom.

Treba doći u subotu na Stanove i pogledati utakmicu, za očekivati je sva tri boda da ostanu doma. Vitezovi su po posljednjim rezultatima u krizi. Ima i opravdanja za ovakav rezultat jer im je u svakoj utakmici falilo po tri nekoliko prvotimca. Predstoji im sraz sa jako dobrim Hrvacama, a uspjeh bi razgalio dušu vjernih navijača.

Kako su Primorci igrali protiv Uranije, nisu uopće imali problema ostvariti veliku pobjedu od 3:0. Hoće li tako dobrom igrom nastaviti u Opuzenu, ostaje da se vidi.

Mladi i nadareni trener Marko Moravčić protežira napadačku igru, vjeruje svojim dečkima, no uvijek je oprezan, jer je Neretvanac jako dobra momčad. Ako se ostane neporažen, to je odbar ishod, a kad bi se uhvatila sva tri boda bilo bi to „puna šaka brade“.

Raspored: u subotu u 13,30 sati:

 Zadar – Neretva

sudac: Ante Terzić. Pomoćnici: Matej Pavić i Kristijan Kuduz. Delegat: Marko Lubina.

HV Posedarje – Hrvace

sudac: Dario Kulušić. Pomoćnici: Mikula Štampalija i Ante Severinski. Delegat: Mario Jurić. Neretvanac – Primorac, sudac: Josip Zec. Pomoćnici: Duje sarić i Ante Pavlinović. Delegat: Marin Matijević.

04. svibanj 2024 13:47