StoryEditorOCM
SportRASPORED UTAKMICA

Treća nogometna liga - Jug 13. kolo: Zadar i Vitez igraju doma, Primorac gostuje!

Piše Ivica Gjergja
10. studenog 2022. - 23:06

U Zadru na igralištu Stanovi odigrat će se derbi jesenskog dijela prvenstva ove lige u kojoj se sastaju trenutno drugoplasirani Zadar i prvoplasirana Zagora iz Unešića. Da sve bude kako treba susret će voditi provjerena sudačka trojka na čelu koje je iskusni 41 - godišnji Lukša Klaić (Konavlje), koji je sudio i susrete višeg ranga, a pomagat će mu pomoćnici Kujundžić i Radonić, dok će se sve na utakmici odvijati pod budnim okom Maria Jurića, delegata i kontrolora suđenja.

Pobjednik derbija prema svemu će biti i prvak jesenjeg dijela prvenstvenog natjecanja, jer su ostala još samo odigrati dva kola do kraja. Zadrani su spremni, odrađene su dobro pripreme za ovaj susret, koliko smo uspjeli saznati, treneru Želimiru Terkešu svi su igrači na raspolaganju tako da se očekuje najbolje izdanje Zadra.

Iz Unešića, točnije Zagore, nema mnogo informacija, „zakopčani“ su do grla, no procurilo je od igrača da će na Stanovima ići na pobjedu. Evo razloga da navijači pohode u subotu Stanove i uživaju u dobroj igri.

Vitezovi su „naoružani“ i puni optimizma i nakon posljednje pobjede na Klisu Uskoka, koji je „fasovao“ dva gola, a što je peta uzastopna pobjeda Viteza, jednu bez trenera Marka Pinčića, a četiri na kojima je on kormilario. I Vitez je odradio dobro pripreme za sraz sa dobrom Uraniom, no nema pogađanja, ide se na pobjedu i uzimanja nova tri boda.

U Primorcu se „lakše diše“ nakon što su u posljednjoj odigranoj utakmici uzeli tri boda i digli se na devetu poziciju na ljestvici sa 17. osvojenih bodova. Trener Mirko Labrović je probudio „uspavani mehanizam“, igra se brže, bolje, tečnije, s naglaskom na pressing preko cijelog terena. Vjeruje se da će u Kaštelima doći do izražaja rad i ruka rada trenera, gdje Primorac očekuje povoljan rezultat.

Raspored

Igra se u subotu 12. studenog u 13.30 sati:

Zadar – Zagora. Sudac: Lukša Klaić. Pomoćnici: Kujundžić i Radonić. Delegat: Mario Jurić.

HV Posedraje – Urania. Sudac: Marko Bilušić. Pomoćnici: Severinski i Štampalija. Delegat: Renato Srna.

GOŠK Kaštela – Primorac. Sudac: Luka Liković. Pomoćnici: Krešić i Proleta. Delegat: Marko Lubina.

01. listopad 2024 12:12