StoryEditorOCM
Sport11 KOLO

Treća nogometna liga Jug: Primorac na Vodice, HV Posedarje na Slogu!

Piše IG
23. listopada 2020. - 12:59

Sigurno je da su nakon jednog kola odmora Vitezovi napunili svoje baterije, razradili razne varijante igre i dobro radili u ovih dana. Nakon tri poraza red je ojačati bodovni saldo, dolazi im Posedraje te Sloga iz Mravinaca, jedna dobra momčad, no domaća je utakmica pa treba tražiti i uzeti sve.

Za ovaj sraz iz kluba pozivaju simpatizere, navijače i prijatelje da dođu i pruže podršku u igri navijajući, dakako uz pridržavanje svih epidemijoloških mjera. Evo što je nakon posljednjeg treninga kazao trener HV Posedarja, Kristijan Tuta:

-U problemu smo imamo nekoliko igrača koji su mi zdravstveno „načeti“. Definitivno neću moći računati na Denisa Remšaka, a za druge ću vidjeti. No, nema predaje igramo doma imamo 24. igrača svi sudjeluju jednako, a oni kojih ne bude iz zdravstvenih razloga bez njih se može i mora. Idemo na pobjedu pred našim navijačima uostalom mi drukčije ne znamo, kazao nam je trener Tuta.

U drugom županijskom trećeligašu došlo je do promjene trenera. Naime, dosadašnji „kormilar“ Mirko Labrović je odstupio s klupe, a trenutno momčad vodi sportski direktor Leo Šarić. Odrađene su pripreme za sraz s Vodicama, a sam Šarić će:

-Na našem terenu mi smo gazde. Uvjeren sam da ćemo pobijediti mladu i potentnu momčad Vodica. Uostalom domaći teren je neka prednost mi ćemo sve dati da uzmemo sve igru i rezultat u ovom susretu, kazao je Leo. 

Susret HV Posedarje – Sloga igra se u subotu u 15 sati u Posedarju.

Susret Primorac – Vodice igra se u 15 sati u Biogradu.

19. travanj 2024 03:34