StoryEditorOCM
SportJAZINE ARBANASI U NEDJELJU OČEKUJU ZAPRUĐE

Trener Borčić: “Idemo po još jednu pobjedu!“

Piše Ivica Gjergja
26. listopada 2019. - 21:26
jazine_skrljevo13-140418

Sam pogled na ljestvicu ove lige govori da su Jazine – Arbanasi u dobroj formi, da igraju dobro i da su od tri susreta koje su do sada odigrali u ovoj ligi - sva tri pobijedili. Uvjerljivo vode sa šest bodova, a nova prilika za još bodova je sraz sa Zapruđem koji će se odigrati u Jazinama. Malo je čudan termin odigravanja utakmice (12 sati nedjelja) no i to se može odraditi, što kažu igrači, dobro i kvalitetno. Trener Jakov Borčić je odlično posložio sastav, svakom igraču je pronašao mjesto, svi ga slijede i slušaju tako da je do sada sve pogodio i nema razloga da tako ne bude i dalje.

- Sve su pripreme odrađene na najbolji mogući način. Imamo dobru homogenu momčad i vjerujem ako svatko da svoj dio da ćemo i ovaj susret pobijediti. Svi su spremni i raspoloženi očekujem ono najbolje. Pozvao bi naše navijače da nas dođu podržati, kazao je Borčić. 

Susret Jazine Arbanasi – Zapruđe  igra se u nedjelju u dvorani Jazinama u 12 sati.


Marko Jurica u Jazine - Arbansima!

Nedavno je Marko Jurica (23) sporazumno raskinuo ugovorenu obvezu sa Sonik Puntamikom. Nije dugo bio bez angažmana, priklonio se Jazine Arbanasima. Dogovorena je suradnja i Marko je član "Žute podmornice" za koju je već igrao u HT Premijer ligi u sezoni 2017/18. Marku su u klubu zaželjeli sretnu i uspješnu sezonu.

20. travanj 2024 00:26