StoryEditorOCM
SportPRVA HMNL – ŽENA

Trener Čiksica Luka Marinović: „Iako su cure iz Olmissuma debitantice, igraju dobro“!

Piše Ivica GJERGJA
27. siječnja 2024. - 15:08

U nastavku natjecanja u ovoj ligi malonogometašice Futsal Super Chicksa imaju priliku protiv Olmissuma na domaćem terenu napraviti veliki korak k osiguravanju doigravanja. Da bi to učinile morati prijeći prepreku sastava iz Omiša koji je, iako debitant u ligi, ove sezone već skinuo jedan veliki skalp i to u prošlom kolu kada su iznenadile Dinamo. Zadatak neće biti nimalo lak, ali domaće cure i trener vjeruju kako uz pravu pripremu rezultat ne bi trebao izostati. Evo što je kazao trener Čiksica Luka Marinović:

- Ovo kolo očekuje nas bitna utakmica u kojoj pobjedom možemo osigurati doigravanje. Dolazi nam Olmissum koji je iznenadio Dinamom u prošlom, a mi tražimo svoju priliku pobjedom za plasman u doigravanje. Iako su gošće debitanti u ligi, imaju nekolicinu igračica s iskustvom igranja prve lige, te ih ne smijemo podcijeniti. Pače, respektiramo ekipu Olmissuma i trenera Mladinu koji radi odličan posao, kao i sve što su napravili do sad u ligi. Međutim smatram da ćemo biti spremi za utakmicu, igramo na domaćem parketu, vjerujemo u sebe i nadamo se ostvarenju našeg cilja koji je u konačnici pobjeda. Vjerujem u svoje cure i ako odigramo dobro kao što smo odigrali većinu utakmica ove sezone, uvjeren sam u pozitivan rezultat. Dobro bi nam došla podrška s tribina, dođite, djelit ćemo radost pobjede skupa, kazao je Marinović.

Utakmica MNK Futsal Super Chicks i ŽMNK Olmissum na rasporedu je u nedjelju, 28. siječnja u dvorani OŠ Zadarski otoci na Bilom Brigu s početkom od 19.30 sati.

 

14. lipanj 2024 10:06