StoryEditorOCM
SportNOGOMET

Trener Damir Ivančić: “Zadovoljstvo mi je raditi u NK Zadarnova i Arbansima“!

Piše Ivica GJERGJA
2. kolovoza 2022. - 21:19

U proteklu godinu dana u NK Zadranova je bilo na neki način novo iskustvo u radu kao trenera Zagrebčanina, Damira Ivančića. Može se reći da je tu proveo lijepo vrijeme rada s mladim nogometašima u Školi nogometa, stekao jedno iskustvo i produžio vjernost djeci i klubu, pa je nastavak suradnje bio logičan slijed.

– Drago mi je što nastavljamo suradnju. U novoj sezoni imat ću neke drugačije zadaće nego do sada, ali ono što me najviše veseli je što ću nastaviti raditi s djecom u ovom klubu, koji ima zaista ogroman potencijal. Uspostavljen je sustav koji stvara, ne samo buduće nogometaše, nego prije svega zdrave mlade ljude, koji će sutra biti spremni odgovoriti svim životnim izazovima, reče nam Ivančić.

Prva zadarska sezona za Damira je prošla i više nego dobro?

– Od početka sam odlično primljen od strane svojih kolega i imali smo atmosferu u kojoj je bio pravi užitak raditi. Vjerujem da smo u konačnici to prenijeli i na djecu. Nastavljamo dalje istim putem i dat ću sve od sebe da svojim iskustvom i radom pomognem našim dječacima i mladićima da nastave napredovati i razvijati se na ispravan način kako u sportu tako i u životu.

Osim sa NK Zadarnova Ivančić će u sljedećoj sezoni surađivati i s Nogometnim klubom Arbanasi, gdje će biti zadužen za juniorsku momčad?

– Otvorila se ta prilika i drago mi je da su klubovi pronašli zajednički jezik i dogovorili ovu opciju na obostrano zadovoljstvo. Zadar je grad neizmjernog nogometnog potencijala i vjerujem da bi se boljom suradnjom općenito među svim klubovima moglo postići još mnogo više, za kraj će zagrebački trener „na privremenom radu“ u Zadru.

28. travanj 2024 03:19