StoryEditor
SportPRIMORAC - SLOGA 2:1

Trener Krešimir Sunara: “Svi igrači zaslužuju čestitke za pobjedu“!

Piše Ivica Gjergja
2. svibnja 2021. - 12:44
HNK PrimoracI.g.

„Lakše se diše“, nakon pobjede „odzvanja“ igralištem Kazimira i Silvia u Biogradu, a sve kada se „okrene list“ na protekli susret između Primorca i Sloge iz Mravinac, gdje su domaćini zasluženo pobijedili 2:1, uzeli tri nova boda. No mora se kazati da su i gosti imali svojih odličnih trenutaka u igri, bili jednostavno dobri u gotovo cijelom susretu. Podsjetimo da su poveli, Pezo u 14. minuti na samom početku susreta su pokazali da će utakmica za domaćina biti zahtjevna, teška, morat će uložiti dosta dobroga da uzmu bodove.

Upravo je gostujuće vodstvo to dokazalo, domaća momčad je morala uložiti dodatan napor da dođe do pobjede. Treba reći da su se svi domaći igrači iskazali na terenu i nisu se predavali ni kada su gubili. Lomili su protivnika dobrim pasovima, proigravanjima, a golovi su padali kao plod dobro izrađenih akcija, no prvi izjednačujući iz kaznenog udarca Lazarevskog u 38 minuti, a drugi Okechukwu u 60. minuti nakon lijepog upošljavanja od strane Jurišića.

Nakon toga ravnopravno se odvija susret, ali promjene rezultata nije bilo. Zaslužena pobjeda domaćina. Ovdje treba istaknuti igračku i ljudsku veličinu Maria Marovića, centarfora Sloge, koje je svoje igrače na kraju zaustavljao i tjerao u svlačionicu, a koji su prigovarali sucu, a za što su nagrađeni žutim kartonima, igrači pet, a isključen je i trener Boris Pavić. Po nama nije bilo razloga za ovakav ishod kartona od strane igrača gostiju. Iz kuta Primorca pobjedi se ne gleda u zube, evo što nam je na kraju susret kazao trener Primorca, Krešimir Sunara.

- Ostaje mi da čestitam mojim igračima na onome što su dali za pobjedu unatoč svim problemima koje smo imali prije utakmice. Falilo nam je pet igrača iz prve postave, no vidjelo se da su ih zamjene dostojno zamijenile, opravdali su povjerenje i svojom igrom došli do pobjede. Na temeljima ove pobjede gradit ćemo i treninge i „raditi“ pripreme sljedećih susreta, koji nas očekuju, već u sljedeću subota Vodice, kazao je Sunara.

14. svibanj 2021 16:01