StoryEditorOCM
SportSUPER CHICK

Trener Luka Marinović nakon poraza nogometašica iz Poličnika:“Kvaliteta prošlogodišnjih viceprvaka iz MC Plus ipak je prevagnula"

Piše I. Gjergja
17. prosinca 2023. - 15:24

U Prvoj HMNL Žena do sada su odigrana tri kola u kojima su Futsal Super Chick – Poličnik imale polovičan uspjeh. Naime, prvo kolo na otvaranju doma u SD OŠ Zadarski otoci pobijedili su Olimpic iz Županje 3:1. U drugom kolu su odigrale na gostovanju sa Alumnusom 3:3, a treću doma poraženu su od MC Plus prošlogodišnjeg viceprvaka Hrvatske.

U prvoj utakmici su pobjedom otvorile put dobrih igara i očekivano je bilo da će tako nastaviti. Došla je druga utakmice i s jakim Alumnusom su to potvrdile na gostovanju te odigrale neodlučeno 3:3, no u trećoj, nakon dobrog otvaranja utakmice, vodile su već u petoj minuti. Kada su primile prvi zgoditak, došlo je do pada igre i poraza. No, jedan poraz nije sud svijeta, uostalom i  trener Luka Marinović nakon susreta sa MC Plus nije bio nezadovoljan izdanjem na parketu u posljednjoj utakmici iako je doživljen poraz. Evo što je Marinović kazao:

-Dobro smo otvorili utakmicu, bili smo čvrsti i kompaktni u obrani i to nas je vrlo brzo nagradilo pogotkom. Držali smo se dobro do samog kraja prvog dijela, ali kvaliteta prošlogodišnjeg viceprvaka na kraju se ipak pokazala te su preokrenule susret i zasluženo slavile. Čestitam gošćama na pobjedi, a svojim curama želim čestitati na jednoj hrabroj borbi i maksimalnoj angažiranosti. Možda je rezultat s obzirom na stanje na parketu bio malo i previsok, ali to je sve sastavni dio ovog sporta. Mi idemo raditi dalje trenirati koliko možemo i s kojim kadrom možemo i već gledamo prema sljedećem protivniku, a to je teško gostovanje kod Dinama u Zagrebu, kazao nam je trener Futsal Super Chiks Luka Marinović.

03. svibanj 2024 08:15