StoryEditorOCM
SportKVALIFIKACIJE ZA EUROPSKO PRVENSTVO ZA ŽENE U FUTSALU U KARLOVCU

Trener Marinović: "Spremni smo i optimistični!"

Piše Ivica Gjergja
11. rujna 2018. - 23:40
prvenstvo_futsal_zene1-0212

Nedavno su u Delnicama imali sedmodnevne pripreme futsla reprezentacija žena Hrvatske, trenutno su u Jastrebarskom, a u srijedu imaju nastup u Karlovcu u kvalifikacijama za plasman na Euro 2019 godine. Pored Karlovca gdje nastupaju Hrvatska, Rusija, Slovenija i Švedska, igrati će se još u tri skupine u Ukrajini, Portugalu i Španjolskoj. Hrvatska igra u srijedu u 19 sati sa Slovenijom. Favorit je Rusija koja se dva sata ranije sastaje sa Švedskom, no lopta je okrugla.

- Da, mi smo spremni, jedva čekamo nastup na kvalifikacijskim utakmicama. Pratili smo i znamo kako naše protivnice igraju, ja sam kao uostalom i kompletan stožer optimista, kazao nam je pomoćni trener futsal reprezentacije Luka Marinović.

Turnir traje do subote navečer kada će biti poznato i koja će se reprezentacija iz naše skupine plasirati na FinalFour koji se igra u veljači iduće godine na još uvijek nepoznatoj lokaciji.

Evo tko je u futsal reprezentaciji Hrvatske i tko će tražiti/izboriti nastup na završnici Europskog prvenstva
Igračice: Andrea Telišman, Tihana Nemčić, Mateja Tomić, Helenna Louise Hercigonja–Moulton, Petra Bračević, Tomislava Matijević, sve Alumnus SC Flegar, Sandra Brkan – Virtus Ragusa, Mihaela Horvat, Andrea Valušek, Split Tommy, Gabrijela Gaiser, Petra Pezelj, Petra Lerotić – MC Plus
Izbornik Jakov Ungarov, pomoćnik Luka Marinović, Anja Franja, pomoćna trenerica, Mario Modrušan trener vratraki, Petra Bezuhfizio, Boris Durlen, tajnik.
30. svibanj 2024 02:11