StoryEditorOCM
SportŽNK DONAT

Trener Perković nakon osvojenog petog mjesta: Jedva čekamo početak lige za opstanak

Piše I. Gjergja
30. travnja 2021. - 18:55

Jedini zadarski nogometni klub koji igra u prvoj ligi je ŽNK Donat. Donatice su u prvoj godini natjecanja polučile uspjeh vrijedan pozornosti, što je još važnije, uspjeh je postignut vlastitim snagama.

Brojke su realnost, a kad ih se pogleda, peto mjesto Donata je uspjeh: sa šest pobjeda i osam poraza osvojili su 18 bodova, uz negativnu gol razliku 18 postignuta naprema 34 primljena gola. Dovoljno za plasman u ligu za ostanak gdje se natječu uz Neretvu, Marjan i Viktoriju.

- Ostvarenim rezultatima sam u potpunosti zadovoljan, tim više što smo igrajući uhodavali u ovom rangu natjecanja - kaže trener Donatica, prof. Jure Perković.

- Izbjegli smo najgore i osvojili peto mjesto na ljestvici. Vjerujem da ćemo uspješno odigrati ligu za ostanak, a optimizam mi daju igračice koje svojski rade i treniraju te jedva čekaju da natjecanje krene. Naš uspjeh je tim veći kada se zna da smo ga ostvarili domaćim kadrom. Trebaju nam još neke popravke i uvjeren sam da ćemo nagodinu biti daleko bolji, kazao je Perković.

25. travanj 2024 00:23