StoryEditorOCM
SportKUP KREŠIMIRA ĆOSIĆA

Trener Sonik Puntamike Hrvoje Vlašić: “Očekujem pobjedu nad Škrljevom“

Piše Ivica Gjergja
24. studenog 2020. - 21:24

U osmini finala Kupa „Krešimir Ćosić“ Sonik Puntamika igra protiv Škrljeva. Svakako da domaća momčad u susret ulazi u dobrom raspoloženju jer su iza njih tri uzastopne pobjede. Igrači Hrvoja Vlašića ove sezone su već jednom odmjerili snage s momcima iz Mavrinaca. Bilo je to u prvom kolu HT Premijer lige kada su parket napustili s visokih plus 31 (62-93) i nagovijestili dobar jesenski ulov. Jasno, ta je pobjeda već davno apsolvirana, te Puntamičani u sutrašnji okršaj ulaze svjesni da ih očekuje težak zadatak.

– To je bilo samo otvaranje sezone. Mi smo stvarno dobro odigrali u tom susretu, ali smo to zaboravili već nekoliko dana poslije. Bio je to jedan netipičan dvoboj. U međuvremenu je Škrljevo osjetno podiglo razinu igre, te nas očekuje potpuno drugačija utakmica,  no očekujem pobjedu, kazao je za sutrašnji susret trener Sonik Puntamike Hrvoje Vlašić.

Utakmica se igra u srijedu u dvorani Jazine bez prisustva gledatelja, s početkom u 18 sati. Prijenos susreta možete pratiti na valovima radio Zadra.

02. svibanj 2024 17:42