StoryEditorOCM
SportPRIPREME U TIJEKU

Trener STK Donat, Karlović: "Bit ćemo spremni za prvo kolo!"

Piše I.G.
13. rujna 2022. - 11:33

U HEP Superligi muški kreće natjecanje, a da bi ga što spremnije dočekali igrači i stručni stožer na čelu sa trenerom Davorom Karlovićem u STK Donatu marljivo i predano treniraju. I tako već mjesec dana, a sve kako bi optimalno bili pripremni za prvo kolo koje se igra 17. rujna.

STK Donat je imao i pripreme van grada, udareni su po onome što znamo dobri temelji, a nadogradnja teče kako je zamislio trener Karlović. U radu su mu svakodnevno igrači iz prve postave sa nekoliko juniora, Tomislav Zubčić, Antonio Goja, Danijel Mijatović, Jakov Jakelić.

Prošlogodišnji igrač koji je branio boje Donata Filip Borovnjak je otišao i član je Zagreba, a on će im biti prva brana novim bodovima u prvom kolu.

- Kao što vidite moji dečki su predani radu, nemam zaista nikakvih problema, svi su u prvom redu zdravi, a kad je tako onda mogu podnijeti napore koje na treninzima rade. Očekujem da budemo dobro pripremljeni za početak natjecanja, prema onome što dečki prikazuju vidljiv je njihov maksimalan ulaz u prvenstvo. Neke stvari treba još doraditi, mirnoću kod svakog od njih i vjerujem da ćemo biti u dobroj formi. Ove godine, nije dobro da prognoziram slab sam prognozer, no vjerujem da ćemo biti u samom vrhu ljestvice, jer objektivno to po kvaliteti zaslužujemo - kazao nam je kratko Karlović trener STK Donata.

**Susret prvog kola HEP Superlige Donat – Zagreb igra se 17. rujna s početkom u 13 sati u dvorani Bagata u Zadru.

25. travanj 2024 05:35