StoryEditorOCM
SportNOGOMETNI TRANSFERI

Trenerski rekorder u misiji spašavanja "Arbanasa", Ferdo Milin u "Šibenik" privukao Klopa

Piše Ivica Gjergja
12. siječnja 2022. - 11:04

NK Arbanasi (član Prve ŽNL) će u borbu za ostanak u ligi voditi znano trenersko ime - Stanko Mršić. Stanku se ukazala prilika da po drugi put spašava „davljenika“, prošle godine je spasio od ispadanja NK Škabrnju, a sada će to pokušati i s Arbanasima. Na mjestu trenera je zamijenio Josipa Dadića.

Podsjetimo da je Mršić rođen 1955. godine, a igračku karijeru počeo je u NK Mračaju, igrao u Splitu, Hajduku i Dinamu iz Vinkovaca. Trenerskim poslom se počeo baviti 1993. godine na klupi Cibalije, a trenirao je Zadar, Šibenik, Osijek, Međimurje, Varteks, Split, Imotski, Vinogradar i Primorac iz Biograda. Zanimljivo je da je u Prvoj HNL rekorder među trenerima po broju vođenih (461) utakmica. Vodio je 47 Kup susreta i 14 europskih, a što je brojka od 522 utakmice.

Klopp na probi u NK Šibeniku!

Pripremama NK Šibenika priključio se Alexandre Serge Rene Klopp (21), koji  je član Primorca iz Biograda od ljeta 2020. godine. Vezni igrač koji je upotrebljiv na nekoliko pozicija se u Primorcu iskazao i privukao interes i drugih klubova, no najbrži je bio Šibenik i trener Ferdo Milin, koji će donijeti nakon odrađenih priprema konačnu odluku jeli Klopp ostaje u Šibeniku.

30. travanj 2024 11:22