StoryEditorOCM
SportHV POSEDARJE

Trenira se žestoko, evo što kaže trener Kristijan Tuta: “Pripreme odrađujemo po zacrtanom planu“!

Piše Ivica Gjergja
16. veljače 2021. - 11:31

U trećeligašu HV Posedraju pripreme za sljedeću, proljetnju polusezonu teku već drugi tjedan. U skladnoj družbi trenera Kristijana Tute nema iskakanja, svi dečki svojski odrađuju zacrtano. Marni su i predano svom poslu tako da su gotovo svi završili onaj dio bazičnih priprema. Kako nije moguće još odigravati prijatelje utakmice dok Stožer ne odobri radit će se i dalje po posebnom planu uigravanja momčadi.

Nova su lica u momčadi, pa su tako „Vitezu“ pristupili provjereni igrači - vratar Karlo Jurjević, vratar, igrači Ivan Tokić, Roko Kovač, Domagoj Torbarina i od mlađih uzrasta Viktor Rodić i Luka Vrsaljko. Nakon završetka jednog od treninga trener Kristijan Tuta nam je kazao:

- Učinkom, odnosom i svime onim što moji igrači pružaju na treninzima zadovoljan sam. Radimo po zacrtanom planu i programu, već smo opservirali bazični dio, odrađujemo plan, šteta ne možemo uigravati momčad odigravajući prijateljske utakmice, tako da isprofilaramo prvi sastav. No vjerujem da će uskoro i ta zabrana biti skinuta i da ćemo iskoristiti ostalo vrijeme priprema za taj segment. Ojačali smo kadar iskusnim i provjerenim igračima, a također smo angažirali i dvojicu nadarenih mladih igrače jer nam trebaju kao igrači do 21 godine u početnom sastavu, kazao nam je trener Tuta.

25. travanj 2024 15:43