StoryEditorOCM
SportSTOLNI TENIS:

Tri igrača "Donata" na seniorskom prvenstvu Hrvatske, Zadranin brani naslov!

Piše Ivica Gjergja
28. veljače 2019. - 11:04
hrvatska_turska3-270218

Od petka 1. do nedjelje 3. ožujka u LifeClass termama Sveti Martin na Muri igrat će se stolnotenisko prvenstvo Hrvatske za seniore i seniorke. Prema prijavama očekuje se uzbudljivo prvenstvo, pogotovo što se tiče muške konkurencije.

Igrat će svi reprezentativci i gotovo svi koji žele ući u taj krug odabranih, a u Svetom Martinu će biti i dobar dio bivših reprezentativaca. Naslov brani najboji igrač Hrvatske, Andrej Gaćina, a uz njega direktan plasman u glavni ždrijeb izborili su Tomislav Pucar, Tomislav Frane Kojić, Luka Martinek, Vjekoslav Zovko, Mario Banek, Ivan Zeljko i Mislav Martinek.

Prema prijavama nastupit će 48 igrača, među kojima su i tri člana STK Donat iz Zadra, Danijel Mijatović, Antonio Goja i Ivan Zeljko. Na put kreću u petak popodne, a njihov trener trener Davor Karlović ovako je najavio prvenstvo:

-Bez obzira na protivnike, očekujem da sva tri naša člana odigraju dobro. Dobro smo radili i ja vjerujem u njihove mogućnosti, a najvažniji nam nije plasman nego prilika da zaigraju s jakim igračima. To će im biti dobra priprema za naš sljedeći prvenstveni nastup 9. ožujka kada nam u Zadar dolazi Pula, kazao je Karlović.


 

24. travanj 2024 03:34