StoryEditorOCM
SportNAKON TRI KOLA

Tri kluba na vrhu: Zemunik, Sveti Mihovil i Debeljak!

Piše Ivica Gjergja
9. listopada 2024. - 13:51

Tri su kluba koji pretendiraju već sada nakon tri odigrana kola u ovoj ligi za vrh ljestvice, a to su Zemunik, Sveti Mihovil i Debeljak, može i obrnutim redom. Oni su, što je očito, dobro pripremljeni ušli u natjecanje. Trenutno Zemunik je najefikasniji ima 16 postignutih i ni jedan primljen zgoditak.

Vidljiva je ruka rada trenera, bivšeg reprezentativca, Vlade Kasalo, koji je razbio apatiju, vratio vjeru u vlastite snage svojih igrač, a oni mu sada uzvraćaju na najbolji način pobjedama i igranju nogometa na višoj razini od ove lige.

Za pohvaliti je sve igrače Zemunika, no jedan svakako iskače od drugih to je visoki, vispreni i nezaustavljivi Mate Margarin, kao da proživljava drugu mladost, svugdje ga je na terenu, a pored dobre igre i strijelac je. Tako je u ovoj utakmici s Arbanasima bio najbolji igrač na terenu i trostruki strijelac, s njim je u svemu pogodio trener Kaslo. Pak kod Debeljaka mladi Matej Ročak traži svoj nogometni put, kako sada igra očito je da je na pravom putu.

Dakako da su mu braća Karlo i Domagoj Torbarine u svemu pomogli, poglavito Domagoj koji je bio neprelazan. Mladog Ročka bi izdvojili kao igrača utakmice, svima se svidio svojom upornošću i znanjem. Pag je zaslužio čestitke na fer i korektnoj igri. Sveti Mihovil je konstanta NOŠK je primio peticu, sve drži pod kontrolom trener Krešimir Jaklin.

ZEMUNIK – ARBANASI 7:0

ZEMUNIK – Igralište Lužine. Gledatelja 150. Sudac: Kristijan Araminčić (Pag). Pomoćnici: Narančić i Ćirjak.

Strijelci: 1:0 Lučić (4), 2:0 Validžić (17), 3:0 Margarin (44), 4:0 Smolić Antišin(50 –ag), 5:0 Margarin (60), 6:0 Margarin (72), 7:0 Pinčić (85).

ZEMUNIK: Subašić, Valentić, Margarin, D. Buljat, Surać, Pandža, Volpi – Kobal, L. lučić, Aleksić, Ledenko, Validžić. Još su igrali: M. Lučić, Jukić, Perić, I. Buljat, Župan, Baždarić. Trener: Vlado Kasalo.

ARBANASI: Kezić, Josić - Jurjević, Katalinić, Budan, Mandić, Čirjak, Fain, Petani, Smolić - Antišin, J. Bajlo, Bušić. Još su igrali: K. Bajlo, Dadić, Režan, Juko, Dundović, Glović. Trener: Josip Dadić.

Ostali rezultati:

Sveti Mihovil – NOŠK 5:2 (Masar 2, Vojvodić, Dundov, Maruna/Rogić 2),

Vrčevo – Podgradina 1:2 (T. Katuša/ Galešić, M. Klanac),

Debeljak – Pag 3:0 (Gambiraža, K. Torbarina 2).

Redosljed na ljestvici:

Zemunik, Sveti mihovil, Debeljak 9, Arbansi, NOŠK, Podgradina 3, Pag i Vrčevo 0 bodova.

Na listi strijelaca vodi: Mate Margarin (Zemunik) sa šest postignutih zgoditaka.

09. listopad 2024 13:52