StoryEditorOCM
SportMLADI I BRZI

U Biciklističkom klubu Zadar nemaju predaha: voze u Italiji, Šibeniku, na Pagu...

Piše I.Gjergja
5. svibnja 2021. - 18:08

Kadeti Bk Zadar, Luka Škara, Roko Šintić i Ian Peran proteklog su vikenda nastupili na 1° TROFEO ASD GC BANNIA u Azzano Decimu u Italiji. Utrka dužine 63 km sastojala se od pet krugova po 12.5 km, a profil staze bio je ravničarski. Na startu je bilo 120 mladih biciklista iz Italije, Slovenije i Hrvatske.

Prosjek utrke bio je 41 km/h, a pobijedio je Slovenac Žak Eržen. Od zadarskih vozača najbolje se plasirao Luka Škara i to 24., Roko Šintić odustao je zbog grčeva, a Ian Peran svoju prvu utrku u Italiji nije završio zbog pada u prvom krugu. U sljedeću nedjelju 09. svibnja kadeti ponovo idu put Italije kako bi nastupili na 36° GRAN PREMIO CICLISTICO FESTA DELLA MAMMA.

TRENING: Od Zadra do Paga i natrag!

Neki dan po jugu biciklistice i biciklisti BK Zadra održali su, pored ostalih treninga i trening od 100 kilometara od Zadra do Paga i obratno. Sve je prošlo u najboljem redu.

REPREZENTATIVNE PRIPREME U BRODARICI

Prije nekoliko dana, na pripreme reprezentativnih cestovnih selekcija koje su održane u Brodarici kraj Šibenika nalazilo se pet članova Bk Zadar. Tako su u kadetskom uzrastu bili Luka Škara, Roko Šintić, Ian Peran i Slavka Barešić, te Noa Jolić Mustać kao član selekcije za dječake do 15 godina. Nakon šest dana priprema mladi biciklisti BK Zadra su zadovoljni odrađenim kako i njihovi treneri - izbornici.

24. travanj 2024 21:56