StoryEditorOCM
SportTREĆA NL – JUG

U četvrtak se igra županijski derbi između Primorca i HV Posedarje

Piše Ivica GJERGJA
21. rujna 2022. - 15:36

Šesto kolo Treće NL – Jug igrat će se od četvrtka sve do nedjelje nakon čega slijedi pauza zbog okupljanja amaterske reprezentacije NS Split i kvalifikacija za Euro. Sutra se već igra derbi kola Zadarske županije u Biogradu gdje se sastaju Primorac i HV Posedarje.

Bit će to istinski derbi oba natjecatelja koji će se boriti za bodove. Tko će pobijediti tek ćemo vidjeti, no saznali smo da su obje ekipe dobro pripremlje i da su jedna drugo dobro „skenirale“. Očekuje se blagdan nogometa, a i doći će veliki broj navijača koji će bodriti svoj klub, što je suština dobrog nogometa.

Dosta igrača u jednom timu igralo je za drugi tim tako da se igrači poznaju u dušu. Igra će sigurno biti fer i korektna pa neka bolji pobijedi.

- U prošlom srazu za bodove, prošle nedjelje nismo se dobro proveli, poraženi smo. No, ovih nekoliko dana dobro smo odradili pripreme, trenirali i očekujemo da ćemo biti maksimalnom spremni odigrati najbolje što znamo i možemo kako bi se domogli bodova. Cijenim našeg protivnika Viteza, to su dečki koji znaju igrati, ali nama će značiti i igra na domaćem terenu, kazao nam je kapetan Primorca, Stefan Lazarevski.

- Svi koji budemo u sastavu spremni smo „poginuti“ za bodove. Očekujem naše dobro izdanje, a time i dobar derbi u kojuem se pobjednik neće znati do kraja susreta. Mi smo odradili treninge i sada je na 11-torici igrača koji će biti u postavi protiv Primorca da to pokažu na terenu. Vjerujem da ovo kolo donosi nove bod(ove) i dobru igru, kazao je kapetan Viteza, Jure Ivandić.

Susret Primorac – HV Posedarje igra se u četvrtak u 16 sati u Biogradu na igralištu Kazimir i Silvio

Sudac: Matej Čulina

Pomoćnici T. Čulina i Mijić

Delegat: Miro Jurić

 

19. travanj 2024 14:22