StoryEditorOCM
SportDRAGOVOLJAC IZ POLIČNIKA PROTIV BIOGRADSKOG PRIMORCA

U četvrtak svi na Stanove – igra se finale županijskog Kupa!

Piše Ivica Gjergja
21. svibnja 2018. - 23:04
kup

Finalisti županijskog su Dragovoljac iz Poličnika  i Primorac iz Biograda. Oni će snage odmjeriti u finalu 24. svibnja (četvrtak) u 18 sati na igralištu Stanovi.

U Nogometnom savezu su za ovu utakmicu odredili službene osobe: sudit će Roko Režan, pomoćnicisu Mateo Erceg i Željko Margetić, delegat Mladen Čudina. Pred finale smo popričali s akterima ovog sraza, sportskim direktorom Leom Šarićem iz Primorca koji nam je kazao:

-Cijenim našeg protivnika, znamo da se radi o momčadi koja igra dobar nogomet. Ako je u njihovu sastavu Josip Bašić koji ima mjesta u svakom županijskom klubu, onda to nešto znači. Mi smo nakon završetka prvenstva nastavili s treninzima i očekujem da naši igrači budu spremni uhvatiti se u „koštac" s Dragovoljcem. Očekujem da ponovimo dobru igru i osvojimo Kup te sezonu uspješno završimo. Koliko znam svi naši igrači su na raspolaganju treneru Vedranu Ješi, kazao je Leo.

Na drugoj strani, ostvarenim ne samo u Kup natjecanju nego i u prvenstvu, su u Dragovoljcu zadovoljni, a njihov predsjednik Branko Zdrilić bio je jasan:

-Sigurno je da ćemo se znati suprotstaviti našim prijateljima iz Biograda u najboljem sastavu i da ćemo krenuti od prve minute napadački i borbeno. Očekujem da na Stanove dođu naši vjerni navijači i da nas podrže. Ukoliko se ukaže prigoda sigurno je nećemo ispustiti i mi želimo osvojiti Kup, kazao je kratko Zdrilić. 

26. travanj 2024 11:53