StoryEditorOCM
SportKOŠARKA

U doigravanju HT Premijer lige za košarkaškog prvaka Hrvatske, momčad Zadra putuje u Zabok

Piše D.Žura
13. svibnja 2022. - 15:02

Otvaranje četvrtfinalne serije u doigravanju HT Premijer lige, za košarkaškog prvaka Hrvatske, momčad Zadra putuje u Zabok, gdje se kroz nekoliko zadnjih sezona znalo i ozbiljno posrnuti. Neki su treneri poradi tih poraza čak morali odstupiti, zato je važno s oprezom krenuti u novu priču. Jer se kroz cijelu sezonu moglo doživjeti neugodnih iznenađenja za navijače. Istina, u prvom dvoboju kojeg su riješili omjerom 88:63, tek je prvih deset minuta Zabok izgledao kao suparnik koji ukoliko se ne uozbiljite može predstavljati prijetnju.

- Pogledat ćemo što smo radili dobro, a što je to bilo loše. Analizirat ćemo sve i potruditi se neke stvari bolje odraditi i naravno dati sve od sebe da riješimo ovu seriju iz dvokoraka – kazao je Srđan Helbich , trener Zadra.

Na istim tragu razmišljanje je u svlačionici....

- Nakon pobjede na našem parketu očekuje nas uzvrat i vjerujem kao što smo u prvoj utakmici uspjeli osigurati pobjedu bez većih teškoća nadam se da će tako biti i u drugoj kako bi na što lakši način završili ovu četvrtfinalnu seriju – kazao je Dario Drežnjak, igrač Zadra.

Utakmica se igra u subotu na večer s početkom u 19 sati.

 

19. travanj 2024 23:15