StoryEditorOCM
SportMALONOGOMETNI TURNIR „DAMIR ŠOŠA“ KRUŠEVO

U finalu Tin-Lišane, Gradina treća!

Piše Ivica Gjergja
7. kolovoza 2019. - 15:31
k1

Koliko su izjednačene momčadi u završnici turnira u Kruševu, vidjelo se u srazu Popaja i Lišana. Naime, oba sastava u svojim redovima imaju „pregršt“ malonogometnih znalaca, a tako je i počeo susret.

Krenuli su „popaji“ da bi nadareni i brzi Mršić materijalizirao jednu prigodu, odlični vratar Lišana Mišković samo je ispratio pogledom loptu u gornji kut. Ne predaju se Lišane, poravnavaju na 1:1, a onda sve do kraja susreta izmjenjuje se rezultat čas na stranu Popaja čas na stranu Lišana. Popaj je pred sam kraj susreta imao vodstvo 4:3, no Kristijan Plazina svojim trećim zgoditkom poravnava na 4:4. Nakon toga izvodili su se šesterci, bolji i staloženiji bili su igrači Lišana koji su osigurali finale.

Očevidno je da Aleluji ne ide, nisu u formi. I ovaj put svi su u gledateljstvu mislili da će uzeti treće mjesto no nisu dečki iz Gradina su se tijekom cijele utakmice svojski borili i na kraju osvojil treće mjesto na varoškom turniru.

Seniorski drugi polufinalni par:

POPAJ – LIŠANE na šesterce 6:7(4:4)

KRUŠEVO – Malonogometno igralište u mjestu. Gledatelja 300. Suci: Ante Ević i Ante Zubčić.

POPAJ: Jović, Mršić 2, Rosić, Dujmović, Z. Katuša 2, D. Katuša, Perica 1, Čirjak 1, Ptičar, Nović, Bačić, Budan. Voditelj: Andrija kuman.

LIŠANE: Mišković, K. Plazina 3, I. PLazina, Šimunac 1, Šućur 1, Radić 2, Šamija, Čulum, Milanović, Bugarija. Voditelj: Ante Palavra.

Varoški, susret za treće mjesto:

GRADINA – ALELUJA 5:3

GRADINA: Rosić 2, Župan, Šendula 1, Josić, Marić 1, Ešegović 1. Voditelj: Josip Župan.

ALELUJA: Tot, M. Jurjević-Mršić, R. Jurjević 2, L. Jurjević 1, I. Jurjević, S. Jurjević, A. Jurjević-Čičak, A. Jurjević, N. Jurjević, Š. Jurjević, P. Jurjević, G. Jurjević. Voditelj: Oliver Jurjević.

U petak (09. kolovoza) odigrat će se finalna večer po sljedećem rasporedu:

U 20 sati Djeca Kruševa –Obrovac (revijalna utakmica),

U 20,45 sati Kruševo – Popaj (susret za treće mjesto seniorskog turnira),

U 21,30 sati Kobljani – Sekina lokva (finale varoškog turnira)

U 22,30 sati Tin –Lišane (finale seniorskog turnira).

Nakon toga predaja pokala, nagrada i priznanja najboljima, uz domjenak i vatromet.

 

04. svibanj 2024 14:44