StoryEditorOCM
SportSPORTSKE CRTICE

U Hajduku iz Pridrage novi igrači Pedić i Viduka, u košarci Nina Krstić u Puli, nema promjena rostera u STK Donatu!

Piše Ivica GJERGJA
27. lipnja 2020. - 12:26

NOGOMET:

Roster NK Hajduka iz Pridrage ojačan je novim igračima. Naime, pristupili su mladi igrači Ivan Viduka sedamnaest godina i Dominik Pedić osamnaest. Viduka je nastupao za Velebit iz Benkovca, a Pedić u Dalmatincu iz Crnog.

Iz kluba su novopridošlim igračima zaželjeli puno uspjeha u bijelom dresu.

 

KOŠARKA ŽENE: Nina Krstić u Puli!

Nina Krstić (1992) počela košarkašku karijeru u Zadru, bila kadetska i juniorska reprezentativka, sljedeće godine nosit će dres KK Pule. Nina je nakon trećeg razreda srednje škole otišla u SAD. Tamo je završila četvrti razred i studije i igrala u nekoliko klubova. Nakon povratka doma pristupila je KK Puli, gdje već igra jedna Zadranka, Ivana Blažević.

 

STOLNI TENIS: Nema promjena rostera u STK Donatu!

Nakon što su furiozno prošli Prvu mušku ligu zapad bili prvi sa 14 pobjeda i plasirali se u Super prvu ligu, stonotenisači STK Donata, odmaraju od naporne sezone. Istina rade po programu trenera Davora Karlovića, koji ih svakodnevno nadzire i savjetima upućuje u pravilnost rada. Sreli smo ga i pitamo jeli ima kakvih promjena u rosteru kluba, kratko nam je kazao:

-Igramo u sljedećoj godini u „skalini“ više od dosadašnje lige (Super ligu), no nema promjena u rosteru, ostaju Tomilav Zubčić, Ivan Zeljko i Antonio Goja, kratko nam je rekao Karlović

18. travanj 2024 13:30