StoryEditorOCM
SportLAKŠE SE DIŠE

U HNK Zadar stigla tri nova igrača! Jedan je povratnik u klub, a druga dvojica također nisu nepoznata imena na Stanovima

Piše I. Gjergja
19. srpnja 2024. - 21:56

Na Stanovima se lakše diše! Nakon što je ustoličen trener seniorske momčadi, te već ranije došla dva igrača Mahmutović i Sikira, HNK Zadar je ojačao svoje redove za tri nove prinove.  Prvi na popisu bio je povratnik Dorian Rudić, 20-godišnjak.  On je voj nogometni put započeo u NK Zadar, zatim odlazi u HNK Rijeka i NK Drava Ptuj, gdje je svojim talentom i radom privukao pažnju brojnih nogometnih stručnjaka. Posljednju godinu bio je u BSK Bijelom Brdu.

-Igrati za klub u kojem sam napravio svoje prve nogometne korake uvijek je bilo nešto posebno za mene. Vjerujem da ćemo zajedničkim snagama postići velike stvari i ostvariti ulazak u viši rang. Jedva čekam ponovno zaigrati pred domaćom publikom i dati sve od sebe za ovaj klub, rekao je Dorian.

Drugi povratnik u nizu je Luka Viduka, 24-godišnjak koji je proteklu sezonu proveo u Karlovcu. Viduka je igrao za NK Lokomotivu, Hrvatski Dragovoljac, Sesvete i Karlovac.

-Svugdje je dobro no doma najbolje. Poznajem trenera Zorana Erlića iz mlađih uzrasta i veselim se ponovnoj suradnji. Cilj je ostao isti:  biti najbolji i vjerujem da kvalitetnim radom, dobrom atmosferom u ekipi i uz podršku naših navijača možemo to napokon i ostvariti- kaže. 

Doma se vratio iz susjednog HV Posedraja i vratar Jakov Pinčić.

Sigurno je da će sva trojica konkurirati sa drugim igračima za prvih 11.

18. listopad 2024 05:45