StoryEditorOCM
SportABA LIGA

U Jazine stiže Crvena Zvezda; Trener KK Zadra, Veljko Mršić: Dati ćemo sve od sebe, bit će to dobra borba. Šteta što gledatelji ne mogu u dvoranu..."

Piše Ivica Gjergja
25. travnja 2021. - 17:54

Nama mira u KK Zadru: dan nakon velikog derbija sa Splitom, u sklopu posljednjeg kola ABA lige, u hram košarke Jazine dolazi Crvena Zvezda.

Podsjetimo da je u prvom susretu u Beogradu Euroligaš slavio protiv oslabljenog Zadra koji je bio bez Mavre, Cartera i Mršića. Zadar je osigurao opstanak u ABA ligi, ali Crvena Zvezda želi osigurati prvo mjesto uoči Final Foura. Biti će dobrog "fajta", šteta što ne mogu gledatelji na utakmicu.

Evo što su nam kazali glavni akteri iz KK Zadra:

- Uvijek je slatko pobijediti Crvenu Zvezdu, ali treba biti realan. Sigurno je da ćemo dati sve od sebe kako bi odigrali što bolje, možda da i ostvarimo pobjedu, ali u ovom trenutku nama ova utakmica nije prioritet zato što 48 sati nakon te utakmice igramo protiv Cibone u Zagrebu. Dat ćemo sve od sebe protiv ekipe koje je prva u ABA ligi i koja je igrala Euroligu da ih namučimo, rekao je trener KK Zadra, Mršić.

Na početku godine u Beogradu protiv Crvene Zvezde igrač Jan Palokaj je susret završio s devet poena.

- Dakako da želimo pobijediti pogotovo kad igraš protiv jedine Euroligaške ekipe. U ABA ligi Zvezda je prva na tablici i pobjeda protiv nas im osigurava prvo mjesto. Mi ćemo njima to pokušati što više otežati i ako možemo doći do pobjede to bi bila nagrada za nas jer mislim da smo mogli skinuti neke protivnik koji su trenutno u top četiri u ABA ligi. Sigurno bi nam to onda bio nekakav poticaj za kraj sezone, zato ćemo ući u tu utakmicu kao da mi igramo za prvo mjesto, a ne Zvezda - rekao je Palokaj.

**Susret se igra u ponedjeljak (26. travnja) u 18 sati u SD Jazinama, Višnjik je zauzet, a prijenos možete gledati na Arenasport 2.

27. travanj 2024 05:08