StoryEditor
SportSVEUČILIŠTE ZADAR DOMAĆIN KVALIFIKACIJA ZA UNISPORT FUTSAL LIGU

U Mocima dva dana nadmetanja studenata!

Piše Ivica Gjergja
5. prosinca 2017. - 13:51
Slika - futsal ekipa Sveučilišta u Zadru

U organizaciji Hrvatskog akademskog sportskog saveza u Zadru će se danas i sutra održati kvalifikacije za UniSport Futsal ligu - skupina Jug za studente. Sve utakmice igrat će se u sportskoj dvorani Mocire, a tehnički organizator kvalifikacija je Sportski akademski savez Sveučilišta u Zadru.

Futsal ekipa Sveučilišta u Zadru će kroz kvalifikacije pokušati izboriti plasman u UniSport Futsal ligu, a za protivnike će imati ekipe Sveučilišta u Dubrovniku, Veleučilišta u Šibeniku i Veleučilišta u Gospiću. Prvoplasirana ekipa nakon završetka kvalifikacija će se direktno kvalificirati u UniSport Futsal ligu, dok će drugoplasirani i trećeplasirani igrati dodatne kvalifikacije.

Raspored utakmica, 5.12. - utorak igraju: U 15:00 sati - Veleučilište u Gospiću - Sveučilište u Zadru, u u 16:00 sati - Sveučilište u Dubrovniku - Veleučilište u Šibeniku. 6.12. - srijeda u 9:30 sati - Veleučilište u Šibeniku - Veleučilište u Gospiću u 10:30 sati - Sveučilište u Zadru - Sveučilište u Dubrovniku u 11:30 sati - Sveučilište u Zadru - Veleučilište u Šibeniku u u 12:30 sati - Veleučilište u Gospiću - Sveučilište u Dubrovniku. 

Izdvojeno

13. kolovoz 2020 00:23