StoryEditorOCM
SportIDU U GORICU

U nedjelju će se znati tko je bolja ekipa, a iz Sonik Puntamike poručuju: ‘Imamo mi za njih prednosti koje ćemo koristiti na utakmici...‘

Piše Ivica GJERGJA
30. siječnja 2021. - 12:55

Iako su u posljednjih nekoliko kola igrači Sonik Puntamike upali u „negativan niz“, zaredali su četiri  poraza, bilo je i ozljeda igrača, sigurno je da kao tim nisu nimalo bezazleni kad je sraz sa Goricom u pitanju. Podsjetimo da je „Punta“ porazila i Split i Zadar,  a da su u posljednjoj utakmici u prvom dijelu susreta vodili protiv Cibone.

Pored toga, posljednjih desetak dana dobro su trenirali i pripremali se za ovaj susret.  Očekuje se zanimljiva i interesantna utakmica. „Prognozeri“ daju rezultatsku prednost Gorici, no ne bi se zarekli da „Punta“ ne može iznenaditi u tom srazu. Ako ništa drugo, trebalo bi Gorici vratiti za poraz u Jazinama u prošlom dijelu. Nakon jednog od posljednjih treninga igrač Sonik Puntamike Filip Jošić nam je kazao:

- Gorica je odlična momčad, nama ostaje da odigramo dobro, za što smo se i spremili. Vjerujem da će nam se pridružiti i Zovko koji je imao malih problema. Tomislav Cvitković se vratio, odmah smo jači. Što se pak Gorice tiče dobro su je naši šefovi skenirali, imaju širok roster, trener dosta mijenja tako da uvijek drže ubitačan ritam. Imamo i mi za njih naše prednosti koje ćemo koristiti na utakmici. Nadam se dobrom rezultatu, a ako bi pobijedili tada bi im vratili za poraz kod nas doma, kazao je Jošić.

Susret Gorica – Sonik Puntamika igra se u nedjelju, 31. siječnja, u 17 sati u Velikoj Gorici, prijenos HKS TV.

20. travanj 2024 18:31